01 aug. 2021 | 17:23

În ce scandal uriaș a fost implicată soacra Simonei Halep, pentru o simplă factură. Familia Iuruc are probleme cu banii? 

Monden
În ce scandal uriaș a fost implicată soacra Simonei Halep, pentru o simplă factură. Familia Iuruc are probleme cu banii? 
In ce scandal urias a fost implicata soacra Simonei Halep, pentru o simpla factura. Familia Iuruc are probleme cu banii

Scandal uriaș în care este implicată mama lui Toni Iuruc. Ce a pățit soacra sportivei Simona Halep, cu doar puțin timp înainte de petrecerea de logodnă a fiului ei și a viitoarei sale nurori. Adevărul s-a aflat abia acum. Cum au rezolvat situația delicată în care a fost pusă femeia.

Soacra Simonei Halep, implicată într-un scandal de zile mari

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit la începutul lunii iunie și se pregătesc de cel mai important eveniment al vieții lor. Deși multe se știu despre cei doi amorezi, familia iubitului sportivei a fost dintotdeauna foarte discretă.

Cu toate acestea, înainte de petrecerea de logodnă pe care Simona Halep și Toni Iuruc au organizat-o la vila lor din Izvorani, soacra fostului lider mondial la tenis feminin a avut de rezolvat o problemă delicată.

Se pare că Genica, mama lui Toni Iuruc, a fost chemată în instanță la Judecătoria Sectorului 3 în calitate de administrator al unei societăți care are ca obiect de activitate închirierea de spații comerciale.

Soacra Simonei Halep a fost dată în judecată pentru o sumă modică de doar 770 de lei, bani pe care femeia a refuzat să-i achite, cu toate că depășise data scadentă cu doi ani de zile.

În urma procesului, instanțele de judecată i-au dat dreptate firmei de pază care a acuzat-o pe Genica Iuruc și au decis că firma familiei viitorului soț al Simonei Halep să plătească nu doar suma datorată de 770 lei ci și penalități de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere, de la data scadenței facturii și până la data achitării.

Ce afaceri bănoase are mama lui Toni Iuruc în București

Pe lângă penalizări, familia lui Toni Iuruc trebuie să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 570 de lei. Potrivit celor de la Wowbiz, soacra Simonei Halep deține afaceri extrem de profitabile în toate zonele Capitalei.

Mama lui Toni Iuruc deține mai multe spații în București, pe care le închiriază firmelor și diverselor companii care au nevoie de spații pentru sediile lor.

De asemenea, Genica Iuruc este proprietara unui bloc din zona Băneasa, iar până acum câțiva ani, soacra tenismenei a fost administrator al Clubului Francez din Capitală, cel mai select și exclusivist local din București.

Odată ce se va căsători cu Toni Iuruc, averea familiei lor va fi una de-a dreptul impresionantă. Simona Halep a câștigat, doar în acest an, peste 35 milioane de dolari din tenis, o parte din bani fiind investiți în proiecte imobiliare și industria hotelieră. Fratele constănțencei a construit un cartier de blocuri în stațiunea Mamaia Nord.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Arpad Paszkany, un iepuraș de lux. Ce cadou i-a cumpărat iubitei mai tinere cu 25 de ani
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro