În ce condiții s-ar tunde la zero Iulia Albu. Vedeta a fost extrem de sinceră

de: Anca Lupescu
07 02. 2021

Iulia Albu este cunoscută pentru stilul său extravagant. De-a lungul timpului, vedeta a șocat prin ținute care mai de care mai trăsnite și excentrice. Pentru că este cunoscută drept una dintre vedetele cele mai curajoase, din punct de vedere stilistic, din România, Iulia Albu nu se dezice nici de data aceasta.

Iulia Albu s-ar rade în cap, însă cu o condiție

Vedeta a declarat că nu ar exclude să renunțe la părul bogat și blond care a consacrat-o. Însă există o singură circumstanță prin care ar s-ar tunde la zero: o cauză nobilă.

Vedeta a fost întrebată de un fan dacă s-ar rade în cap pentru o sumă mare de bani, iar designerul a explicat că banii nu sunt o motivtație pentru ea. Totuși, a declarat Iulia Albu, ar face acest gest pentru un scop umanitar.

”Pentru bani, nu. Dar pentru o cauză nobilă corectă, da!”, a răspuns Iulia Albu.

Recent, vedeta s-a jucat cu o aplicație de editare foto prin care și-a schimbat culoarea părului, întrebându-și fanii care variantă e pe placul lor. Internauții au avut de ales între brunet, șaten sau roșcat.

Majoritatea a ales varianta de șaten, care aduce mai mult cu culoarea naturală a Iuliei Albu. Ea a mărturisit că nu s-ar vopsi niciodată brunet și că i se pare că această culoare nu o avantajează deloc.

Iulia Albu, schimb de replici cu Adelina Pestrițu

Recent, Iulia Albu a avut un schimb de replici cu Adelina Pestrițu, după ce designerul i-a criticat aparițiile în mai multe rânduri.

La rândul ei, Adelina Pestrițu a fost rugată să își spună părerea despre Iulia Albu. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, bruneta a avut o reacție uimitoare.

Inițial, s-a ridicat și a vrut să plece din platou, ca o glumă. Apoi, Adelina a avut un gest care a stârnit hohote de râs în platou. Vedeta a imitat un cotcodăcit, ca ironie la adresa designerului, care își luase, într-o vreme, o găină ca animal de companie. Mai mult, bruneta a spus despre Iulia Albu că ar putea să o caracterizeze într-un singur cuvânt: „răutăcioasă”.

La rândul ei, Iulia Albu a ținut să îi dea replica, după ce Adelina a postat pe Instagram un mesaj în care dezvăluia că designerul i-a cerut bani împrumut și a insinuat că ar fi furat ceasuri.

„Aș dori să îmi exercit dreptul la replică, a venit Adelina aici și a făcut cotcodac și alte gesturi. Eu am ales să vin aici și să spun ce am de spus. Doar nu suntem legați de mâini si de picioare să nu putem spune ce avem de spus. 

A fost înjositor pentru ea să critice o poză cu mine. A spus doar cotcodac. Apoi eu am făcut rezumatul emisiunii. Nu mi se pare deloc greșit, dar ce a apărut apoi e de comentat.

E important ce a scris ea pe story, o să vă spun de ce. Eu nu am vrut să ajungem aici. O să citesc răspunsul meu, nu vreau să plictisesc oamenii. Am făcut sondaj pe Instagramul meu, din respect, nu voi publica răspunsurile. Nu o avantajează pe Adelina Pestrițu”, a spus Iulia Albu, în emisiunea La Măruță.