În ce cluburi merge, de regulă, Mihai Bendeac atunci când Antena 1 îi dă liber

În ce cluburi merge, de regulă, Mihai Bendeac atunci când Antena 1 îi dă liber
Cluburile frecventate de Bendeac când este liber.

Mihai Valentin Bendeac s-a născut pe 16 februarie 1983 la București. Este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat, poet și compozitor român, jucând rolul principal în filmele Milionari de Weekend (2004) și Supraviețuitorul (2006). A scris toate cele 6 sezoane ,,În Puii Mei” pe care le-a și interpretat, „Românii au Artiști”, „Teatru Tv”, ,,Băieți de Oraș”, ,,Comedy”, ,,Mondenii”, „Jurnalul unui burlac”. A fost jurat în emisiunea „România dansează”. În prezent, face parte din juriul emisiunii iUmor. El a scris poezia „Nu mai aștept”.

Cluburile frecventate de Bendeac când este liber

Copil fiind, și-a dorit să devină fotbalist, dar nu a făcut niciodată sport de performanță. Însă a dat la Teatru, unde a fost admis. Mihai Bendeac a absolvit, în 2005, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorului Gelu Colceag.

The Vintage Pub, cel mai apreciat pub din Centrul Vechi, este locul unde Mihai Bendeac sărbătorește, petrece, sau doar iese cu prietenii la terasă. Cu o capacitate de peste 200 de persoane, este locatia pe care o alege atât pentru distracția din fiecare week-end cât și pentru organizarea celor mai reușite petreceri: ziua de naștere, onomastică, organizarea evenimentelor importante din viata lui.

Mihai Bendeac – mare consumator de cluburi

Mihai Bendeac, mare consumator de cluburi, a chefuit până-n zori de zi în clubul The Vintage, alături de Delia Matache și Puya, club deţinut de soţul solistei. Cântarea a început după 01.00 noaptea, când în club abia mai puteai arunca un ac de aglomerat ce era. Pentru a promova evenimentul organizat de soţul ei, Răzvan Munteanu, solista a scris pe Facebook înainte de petrecere:

„În «The Vintage» am trăit foarte multe momente frumoase! Acolo mi-am cunoscut soţul, acolo am cântat de nenumărate ori, acolo mi-am cunoscut prietenii şi tot acolo mă distrez de doi ani! La mulţi ani!”. Solista şi invitaţii săi s-au dat în spectacol pe scena din club, spre deliciul celor prezenţi la eveniment.

Experianță inedită a lui Bendeac în The Vintage Pub

Tot The Vintage Pub propunea o experiență cu totul inedită în fiecare seară de miercuri. O serie de vedete au servit la bar iar debutul a fost marcat de Delia și de Mihai Bendeac.

Timp de două ore, Delia și Bendeac au preparat cele mai fițoase cocktail-uri și-au etalat calitățile de barman. Iar ca distracția să nu fie fără folos, toate fondurile strânse în urma acestui eveniment au fost donate în scopuri caritabile. Cazul care le-a atras atenția celor de la Vintage Pub este cel al lui Alexandru, un băiețel de 7 ani care suferea de retinopatie si strabism accentuat.

Mihai Bendeac și Delia pe un afiș.
Cluburile în care merge Mihai Bendeac, atunci când are liber.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI