E scandal pe averea de 1 milion de euro a lui Petrică Mâțu Stoian. Sora lui rupe tăcerea

E scandal pe averea de 1 milion de euro a lui Petrică Mâțu Stoian. Sora lui rupe tăcerea
Deja au inceput certurile

Sora lui Petrică Mâțu Stoian aduce acuzații grave la adresa impresarului artistului. Se pare că e scandal de proporții pe averea de 1 milion de euro pe care interpretul a lăsat-o în urmă. Sora lui Mâțu Stoian face dezvăluiri despre ce se va alege cu banii pe care fratele lui i-a muncit o viață întreagă și i-a strâns. La doar o lună de la moartea intepretului, a început scandalul pe avere.

Scandal pe averea lui Petrică Mâțu Stoian

Se pare că impresarul Doru Gușman și sora lui Petrica Mâțu Stoian duc un adevărat război pe averea pe care a lăsat-o artistă. Sora interpretului a spus că familia impresarului a păstrat toate bunurile materiale ale fratelui său, care erau trecute pe firma lui Gușman.

Maria Tărchilă a deschis succesiunea și urmează să aibă întâlnire la notar în ianuarie.

”Deocamdată, nu am prea multe date să vă ofer. Am deschis succesiunea, iar apoi ne întâlnim abia în ianuarie la doamna notar, acolo, la Craiova.

Doamna verifică tot ce este, ce va fi. Din spuse altora ne spune că nu va fi nimic. Noi nu suntem după avere, nu ne trebuie averea nimănui.

Dacă va fi ceva, tot pentru Petrică va fi. Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea.

Casa aceea ar fi și aceea jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă.

Sigură nu sunt, dar toată averea materială ar aparține familiei Gușman, așteptăm să verifice acum doamna notar. Rămâne să vedem, dar o să comunic ulterior tot la presă, să se știe.

Am vorbit cu domnul Gușman. Nu am vorbit despre avere, am zis să treacă 40 de zile, să se odihnească Petrică mort, iar apoi să vedem dacă vrea să vorbească.

Sâmbătă va fi pomana, ne-a invitat la pomană, vom vedea. Nu cred că mai există așa ceva. S-au mirat și avocații. Este o speță foarte dificilă.”, a declarat sora artistului pentru România TV.

Sora intepretului spune că impresarul acestuia i-a luat tot ce avea

Femeia spune că Petrică Mâțu Stoian a fost forțat să își treacă toate averile pe firma lui Doru Gușman.

„Avem și martori care vorbesc și alte lucruri, că ar fi putut fi forțat. Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu.

Nu am fost în casa lui de ani de zile. Dacă voiam să mă văd cu Petrică, ne vedeam la un Peco. Nu primea acasă. Eliminase mai multă lume. O eliminase și pe Niculina, ați văzut, n-au mai cântat de luni de zile.

Nu voia să fim prin preajma lui, poate zicea că îl influențăm cu ceva. De multe ori venea Petrică să ne vedem pe furiș sau anula întâlnirile cu noi. I-a controlat viața, cu noi era descătușat, cu el era stresat.

O să aflăm de ce era așa constrâns de familia impresarului, nu îl lăsa cu noi, cu nimeni. ”, a mai spus Maria Tărchilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI