Impact: Ce salariu și ce program oferă Iulia Albu pentru o bonă. Ce pretenții are de la angajata ei

Impact: Ce salariu și ce program oferă Iulia Albu pentru o bonă. Ce pretenții are de la angajata ei
Câți bani lua Iulia Albu la Bravo, ai Stil. Kanal D o plătea regește

Persoanele publice sunt veșnic în căutare de bone. De această dată, legătura o preia Iulia Albu. Prinsă cu munca în televiziune, diferite proiecte sau angajamente față de unele companii, creatoarea de modă are nevoie de ajutor din partea unei bone pentru fiica sa, Mikaela. Pentru ca anunțul său să ajungă la cât mai multe persoane, fostul jurat de la ”Bravo, ai stil”, a scris toate condițiile pe Facebook. Ce salariu și program oferă?

Ce salariu și ce program oferă Iulia Albu pentru o bonă?

Iulia caută o doamnă obsedată de curățenie, căreia să îi placă copiii, să se priceapă la gătit mâncăruri tradiționale românești și în special negresă. Una dintre obligații se referă la permisul auto, care, dacă lipsește, măcar să fie deschidere spre a-l obține. Ce oferă în schimb? Contract de muncă și salariu negociabil.

„Ajutor! Am nevoie de domnișoara/doamna pentru postul de bona pentru copil, câteodată si pentru mine ?
Fisa postului:
1.Obsesie pentru Curatenie si ordine care mie îmi lipsește total
2.Sa îți placa copiii, in caz ca ma hotărăsc sa mai fac încă unul, căci pe Mika nu ai cum sa nu o iubești din prima clipa.
3.Abilitați gătit mâncăruri tradiționale românești si negresa.
4.De preferat cu permis, sau deschidere spre a il obtine.
5.Locatia metrou Pipera, cu cât stai mai aproape cu atât mai bine.

Ofer contract de munca si salariu negociabil”, este o parte din postarea Iuliei Albu.

La finele mesajului, vedeta a făcut câteva adnotări. Creatoarea de modă a precizat că trăiește cu doi bulldogi francezi și un cameleon orb. În cele din urmă, îndeamnă doritorii să trimită detalii la adresa sa de e-mail, cu mențiunea că totul ar trebui să se petreacă rapid, ”pănă ce dressingul nu cade pe ea”.

Plata este avantajoasă

„PS: in ciuda preconcepției generale, cu noi locuiesc doar 2 bulldogi francezi si un cameleon orb. ? Te aștept cu drag, de preferat înainte sa cada dressingul pe mine. Înscrieri prin mesaj sau pe email la ajutor@iuliaalbu.com?”, adaugă Iulia Albu.

Ce a stârnit curiozitatea multora este salariul. Potrivit surselor Impact.ro, pentru abilitățile enumerate de Iulia, persoana care va intra în casa ei va fi răsplătită cu un salariu între 2500 și 3200 de lei la un program de 8 ore pe zi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI