Împăcarea anului în showbizul românesc. Ce se întâmplă, de fapt, cu Ramona Olaru și Cuza

Împăcarea anului în showbizul românesc. Ce se întâmplă, de fapt, cu Ramona Olaru și Cuza
Ramona Olaru şi Cuza, din nou împreună. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi

S-au despărţit şi s-au împăcat de atâtea ori încât nici ei nu mai ştiu. Deşi au zis că nu mai există şanse pentru relaţia lor, se pare că Ramona Olaru şi Cuza sunt din nou împreună. Fanii o să fie tare fericiţi la auzul acestei veşti!

Ramona Olaru şi Cuza, din nou împreună?!

Odată cu ultima despărţire, cei doi au spus că nu mai există nicio şansă de împăcare, neînţelegerile dintre ei fiind la ordinea zilei. Mai mult, şi-au trimis tot felul de “săgeţi” pe Instagram, semn că aveau multe reproşuri să îşi aducă. De curând, însă, au fost surprinşi de paparazzi împreună. Ramona Olaru şi Cuza au fost fotografiaţi ieşind împreună dintr-un mall din Capitală şi mergând spre aceeaşi maşină.

Deşi nimeni nu se aştepta la asta, iată că sentimentele dintre cele două vedete sunt mai puternice decât s-ar fi crezut. Cu mâinile pline de cumpărături, porumbeii s-au urcat în maşina cântăreţului, unde au savurat cu mare poftă şi cu zâmbete pe buze câte o prăjitură, scriu cei de la SpyNews. Au plecat apoi spre o destinaţie necunoscută.

Deşi au fost împreună doar un an, relaţia lor a fost una tumultoasă. Cu multe certuri, acuzaţii de tot felul aduse, cei doi au ales, în urmă cu mai bine de o lună să îşi spună “Adio!” pentru totdeauna. Asistenta de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” a postat mereu mesaje dedicate “Regelui parodiilor”.

“Scuze. Eu nu sunt Adele. Nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să dau foc tuturor lucrurilor tale”, scria Ramona Olara, pe Instagram.

“Avem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună. Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele.

Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi. Până acum veneam împreună cu colegii mei. Dar acum este al doilea eveniment monden la care venim împreună. Femeile știu mai bine, nu trebuie să le contrazici”, a declarat Cuza, în urmă cu câteva luni.

Ramona Olaru şi Cuza, din nou împreună. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi
Ramona Olaru şi Cuza, din nou împreună. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi

Ramona Olaru, divorţ dureros de fostul soţ

În vârstă de 31 de ani, vedeta de la Antena 1 a divorţat în urmă cu mai bine de un an de Bogdan, fostul soţ, după un mariaj de trei ani. Decizia ar fi fost luată chiar de Ramona, neînţelegerile dintre cei doi ducând, în final, la separare.

“Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au spus surse din anturajul asistentei TV, conform Unica.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI