11 iul. 2020 | 10:42

Împăcarea anului în showbiz. Gheorghe Turda, din nou împreună cu iubita mai tânără cu 30 de ani

Monden
Împăcarea anului în showbiz. Gheorghe Turda, din nou împreună cu iubita mai tânără cu 30 de ani
Împăcarea anului în showbiz. Gheorghe Turda, din nou împreună cu iubita mai tânără cu 30 de ani

Împăcarea anului din showbiz a avut loc între Nicoleta Voica și artisul Gheorghe Turda. Cei doi sunt din nou împreună, iar vestea împăcării a fost dată chiar de către mai tânăra iubită a interpretului de muzică populară.

Împăcarea anului. Gheorghe Turda, din nou împreună cu iubita cu 30 de ani mai tânără

Gheorge Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu. Cu ocazia împăcării, Nicoleta Voicu, mai tânăra parteneră a celebrului cântăreț de muzică populară, a lansat un mesaj cutremurător pe pagina de socializare.

Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu”, a scris Nicoleta Voicu pe rețeaua de socializare.

Împăcarea anului în showbiz. Gheorghe Turda, din nou împreună cu iubita mai tânără cu 30 de ani

Împăcarea anului în showbiz. Gheorghe Turda, din nou împreună cu iubita mai tânără cu 30 de ani

Nicoleta Voicu știe ce vrea

Interpreta de muzică populară a scris pe Facebook că nu mai este copil și știe ce vrea. Nicoleta Voicu scrie că a fost un copil, dar că s-a maturizat, iar acum știe ce vrea.

Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta. Păsise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi. Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce va fi acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul lui Dumnezeu totul e bine gândit”, a mai scris Nicoleta Voicu.

Ce spunea anul trecut Nicoleta Voicu

Cu un an în urmă, iubita mai tânără cu 30 de ani a lui Gheorghe Turda nu vorbea la fel de frumos despre el. „Nu s-a născut femeia care să fie atât de importanta în viața lui încât să rateze vreun eveniment cu bani. Lipsa recunostintei, care se poate rezuma la un simplu mulțumesc atunci când trebuie.

Dedesubturi pe care numai o minte ascuțită le poate tranșa și despica în patru. Umilințe pe care demnitatea unei femei nu le poate accepta. Psiholog pentru toate neîmplinirile trecute. Un bun psiholog, că mie mi-a luat vreo două luni la începutul relației și n-am mai rezistat. I-am recomandat să-și rezolve problemele trecutului și apoi să mă caute pentru sentimentul iubirii”, spunea Nicoleta Voicu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro