25 ian. 2023 | 20:46

Împăcare surpriză în showbizul românesc. S-au evitat mulți ani, veste de ultim moment în lumea artistică EXCLUSIV

Monden
Împăcare surpriză în showbizul românesc. S-au evitat mulți ani, veste de ultim moment în lumea artistică EXCLUSIV
Cei doi se află din nou în relații foarte bune

După o colaborare lungă, de mai bine de patru ani, Adda și Marius Moga reziliau contratul în urmă cu ani buni, iar de atunci s-au evitat reciproc. Recent, cei doi au rememorat vremurile de odinioară, iar în prezent se află din nou în relații foarte bune, potrivit mărturisirilor făcute de artistă în exclusivitate pentru Playtech Știri. Mai mult, aceasta spune că cei doi vor colabora din nou, în viitorul apropiat.

Adda și Marius Moga au pus capăt certurilor

Adda și Marius Moga au pus capăt tuturor neînțelegerilor avute în perioada colaborării celor doi, întinsă pe patru ani și întreruptă de comun acord. Artista ne-a mărturisit că o perioadă destul de lungă de timp s-au evitat, din cauza orgoliilor și a  mai multor lucruri întâmplate de-a lungul derulării contractului avut.

În prezent, cei doi se află din nou în relații foarte bune, potrivit mărturisirilor făcute de artistă în exclusivitate pentru Playtech Știri. Mai mult, aceasta spune că cei doi vor colabora din nou, în viitorul apropiat.

Adda: „Eram o fire foarte încăpățânată”

„Am avut o perioadă destul de lungă în care nu ne-am vorbit, în care ne-am evitat, dar acum ne-am maturizat. Am lucrat patru ani, a fost o colaborare foarte lungă. La un moment dat fiecare a luat-o pe căi separate, pentru că s-au întâmplat mai multe lucruri.

Eu eram un artist la început de drum cu foarte multe idei, concepte, lui i se păreau ciudate. Eram o fire foarte încăpățânată, am dorit să-mi fac eu filmul meu. Au fost câteva piese în care el nu a crezut, dar eu am trecut peste cuvântul lui și a fost bine.

Sunt lucruri care se întâmplă în orice domeniu, orgolii. Diferență de opinie, gândire, el voia să cânt anumite lucruri, eu altceva. Acum suntem în relații foarte bune, sigur vom colabora din nou. A fost invitatul meu special la lansarea cărții. Eu cu el mi-am început cariera, m-a ajutat foarte mult.”, ne-a mărturisit Adda, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vezi și: Sfatul preluat de Minodora de la Marius Moga: „Am ținut cont de el” VIDEO EXCLUSIV

Artista va avea un proiect tv

Altfel, Adda ne-a mai spus că în curând va face parte dintr-un proiect tv nou, motiv pentru care a evitat să plece și în concediu, în această perioadă. „Încep filmările, voi avea un proiect tv, într-o emisiune. În show-uri gen Asia Expres nu mai plec. În week-end reiau și concertele”, a adăugat aceasta.

Fiul său îi calcă pe urme

Chiar dacă în paralel face și fotbal, fiul artistei, în vârstă de doar șase ani, pare să-i calce pe urme. La ultimul concert al acesteia, juniorul a urcat pe scenă, și a fost cablat la chitară, în aplauzele celor prezenți.

„Și-a dorit foarte mult o chitară electrică, a primit-o, acum urmează să începem lecțiile. L-am cablat și pe el la chitară, la ultimul concert, la Turnu Severin, l-a aplaudat toată lumea. Dansăm, ascultăm muzică la maxim, suntem o familie gălăgioasă.

Face și fotbal, nu știu dacă va ajunge fotbalist, dar îi prinde bine să alerge, să-și facă prieteni. E șmecher ca ta-su, are vrăjeala lui Cătă, uneori o pune în aplicare și cu mine, dar eu îl știu bine pe taică-su, și nu-i merge”, ne-a povestit Adda.

„Îi voi purta toți adidașii care-i rămân mici”

Adda nu ne-a ascuns faptul că în curând va purta hainele băiețelului său, care deja i se potrivesc: „Are și parfumuri, și ceară de păr.I-am cumpărat haine acum câteva săptămâni și mă gândeam că atunci când nu-i vor mai fi bune, le voi lua eu. Abia aștept să poarte și măsura mea la picior, îi voi purta toți adidașii care-i rămân mici. Ce rămâne, să dea la mama. E aproape cât mine. Și de la Cătă mai port haine”.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro