Împăcare surpriză în showbiz. La un an de la divorț au decis să își mai acorde o șansă

de: Bișinicu Andreea
18 07. 2022

Dacă 2021 a fost un an al divorțurilor în showbizul românesc, iată că 2022 aduce multe surprize pe plan amoros. Unul dintre cele mai controversate cupluri a decis să-și mai acorde încă o șansă. Fostul mare fotbalist și mama copiilor săi au revenit la sentimente mai bune și au decis să se împace. Despre cine este vorba.

Raluca și Walter Zenga s-au împăcat și sunt din nou împreună

Încurcate sunt căile dragostei, iar vedetele din lumea mondenă o știu cel mai bine. După ce au divorțat cu surle și trâmbițe anul trecut, se pare că 2022 i-a făcut să revină la sentimente mai bune și să încerce să reînvie flacăra iubirii.

Este vorba despre Raluca și Walter Zenga, care au hotărât să redevină un cuplu. Recent, cei doi au fost surprinși pe străzile din București zâmbind, ținându-se de mână, semn că și-au rezolvat problemele și sunt, din nou, fericiți împreună.

Cei doi foști soți au luat masa la un restaurant din Capitală. După ce în 2021 s-au separat, după o căsnicie de 15 ani de zile, iată că destinul a avut alte planuri pentru Raluca și Walter Zenga, astfel încât cei doi s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.

Raluca și Walter Zenga au divorțat în 2021

Reamintim că Raluca Rebeldea și Walter Zenga au depus actele divorț în 2021, la Dubai, acolo unde locuiau de foarte mulți ani. Cei doi au doi copii împreună, o fată pe nume Samira, în vârstă de 12 ani și Walter jr., un băiețel de numai 10 ani.

Anul trecut, marele antrenor de fotbal scria pe rețelele sociale motivul pentru care el și mama copiilor săi au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

„Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră.

Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai!

Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc.”, era mesajul transmis de Walter Zenga anul trecut.