Împăcare surprinzătoare în showbizul românesc! Au îngropat securea războiului de dragul fiicei lor

Împăcare surprinzătoare în showbizul românesc! Au îngropat securea războiului de dragul fiicei lor
O vedeta s-a impacat cu fostul sot, de dragul fiicei

Împăcare surprinzătoare în showbizul românesc. Au îngropat securea războiului de dragul fiicei lor. Ei au decis să lase în urmă toate problemele și să construiască o relație de amiciție, de dragul fiicei lor. Vedeta își dorește din tot sufletul ca tatăl copilei să se implice în creșterea și educarea ei.

Laurette și fostul soț s-au împăcat de dragul fiicei lor

Laurette și fostul ei soț, Mihai Ștefan, au avut o căsnicie marcată de multe despărțiri și împăcări. După divorț, cei doi nu și-au mai vorbit o bună bucată de vreme, însă de dragul fiicei lor, Serena, au făcut pace. Mulatra și fostul soț nu și-au acordat o șansă ca și cuplu, dar au decis să lase în urmă problemele și să construiască o relație bazată pe prietenie.

Laurette a vorbit despre tatăl copilului ei, mărturisind că odată ce au îngropat securea războiului, este convinsă că nimic nu îi va mai putea despărți, având în vedere că fiica lor este la mijloc.

Alături de fostul soț, la serbarea fiicei

Nicio decizie nu este luată de Laurette fără să se consulte cu Mihai Ștefan, tatăl fiicei, ca se asigure că tot ceea ce face este bine pentru Serena. Laurette recunoaște că ea și fostul soț au trecut printr-o perioadă grea, însă se pare că totul este de domeniul trecutului.

„Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena.

Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții. În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da”, a declarat Laurette, la Antena Stars.

Laurette a fost surprinsă de fostul soț la serbarea Serenei, iar fetița era foarte fericită. Cei doi părinți i-au fost alături într-o zi specială, iar vedeta a mărturisit că are o fiică de care este foarte mândră.

„Serena este un copil foarte cuminte, un copil foarte isteț. A avut ceva emoții când am plecat de acasă, dar pe parcurs s-a descurcat. Bine, mai ales că a fost și tatăl ei alături de ea. A fost foarte fericită să aibă ambii părinți aproape de ea”, a mai spus vedeta.