17 apr. 2024 | 11:50

Imnul României pentru Euro 2024, criticat de suporteri. Andra, Smiley, Irina Rimes şi Theo Rose, printre cântăreţii care l-au interpretat: „Stupid”

Diverse
Imnul României pentru Euro 2024, criticat de suporteri. Andra, Smiley, Irina Rimes şi Theo Rose, printre cântăreţii care l-au interpretat:

Naționala României s-a calificat de pe prima poziție la Euro 2024, iar acest moment a fost sărăbătorit, iar Andra, Smiley, Irina Rimes şi Theo Rose, se află printre cântăreţii care l-au interpretat, dar Imnul României pentru Euro 2024 a fost criticat de suporterii Naționalei.

Imnul României pentru Euro 2024, lansat de FRF

După o absență impotantă de pe scena fotbalului european, Naționala României, condusă de Edi Iordănescu, s-a calificat la EURO 2024, după ultimul meci împotria Elveției, de pe prima poziție în grupa de calificare.

După cum se știe, turneul final european va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie în Germania, FRF anunțând deja și de când se pot cumpăra bilete pentru meciurile României la Euro 2024.

Așa cum s-a mai întâmplat și în trecut, spre exemplu când România mergea la Campionatul Mondial din 1994, FRF a luat decizia de a sărbători această calificare istorică, astfel că un grup de artiști, printre care Andra, Smiley, Irina Rimes şi Theo Rose, alături de vedete ale PRO TV, postul care va transmite în exclusivitate meciurile, au creat Imnul României, lansat de FRF în cursul zilei de ieri, 16 aprilie.

Imnul criticat de suporterii Naționalei

Intitulat „Visăm împreună”, imnul României pentru Euro 2024 se pare că nu a fost bine primit de suporterii echipei României, mulți dintre ei criticând demersul FRF și PRO TV de a puncta calificarea la Euro prin acest imn.

Unii dintre fanii Naționalei au criticat în termeni duri demersul, scriind în dreptul clipului în care mai apar Andreea Esca, Cătălin Măruță sau Pavel Bartoș, „Echipa asta are nevoie de jucători, nu de imnuri stupide”, iar alții i-au cerut demisia actualului președinte al FRF, Răzvan Burleanu.

„În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”

În afară de imnul României pentru Euro 2024, Federația a mai anunțat recent că din 17 mai a.c. va fi lansat în cinematografe un documentar, „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, fiind vorba de întreaga poveste a calificării României la Euro 2024 din Germania:

„După 8 ani, România se întoarce la Campionatul European, iar românii vor avea ocazia să vadă întreaga poveste a acestei calificări într-un film-eveniment, ce va fi lansat pe 17 mai în cinematografele din toată țara.

Filmul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, regizat de Remus Achim, va oferi suporterilor o perspectivă unică și autentică asupra călătoriei echipei naționale spre EURO 2024.

Cu un acces fără precedent în culisele antrenamentelor și meciurilor, filmul surprinde fidel întregul parcurs al echipei în drumul spre calificare, cu emoții, dezamăgiri și bucurii, epuizare și explozie de energie.”, se arată în descrierea documentarului publicată pe canalul de Youtube a federației.

Reamintim că România va juca la Euro 2024 într-o grupă extrem de grea, alături de Belgia, Slovacia și proaspăt calificata Ucraina, iar meciul de debut va fi împotriva Ucrainei, pe data de 17 iunie, de la ora 16:00, ora locală, meciul fiind difuzat de PRO TV și Voyo.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Capital.ro
Prețul unui kilogram de nucă în Piața Obor din București, înainte de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro