Record fără voie: 19 oameni înghesuiți într-o mașină normală

Te-ai întrebat vreodată câte persoane încap, cu adevărat, într-un sedan? Niște imigranți haitieni care au vrut să treacă ilegal în țara vecină au testat ideea, dar au fost prinși de polițiștii de frontieră.

Anumiți imigranți, de orice naționalitate, încearcă mai nou tot felul de metode de a intra ilegal în țări unde cred că vor avea un viitor mai bun. Dacă intrarea ilegală într-o țară cu o barcă în care se înghesuie câteva sute de persoane e periculoasă, imigranții revin la metoda clasică: cu mașina.

Dar, pentru că o mașină mai mare atrage întotdeauna atenția polițiștilor de frontieră și o face suspectă, numai bună de verificare, au ales un sedan clasic cu cinci locuri. În fond, câți oameni pot intra într-un astfel de automobil? Ei bine, răspunsul este: de trei ori mai multe persoane plus încă patru, decât ar fi legal, adică 19 persoane (cu tot cu șofer).

Imigranții haitieni au încercat să treacă ilegal granița în Republica Dominicană, dar mașina a fost oprită de polițiști și atunci au început să parieze între ei câte persoane urmau să iasă din sedan.

Cred că acești polițiști dominicani nu se plictisesc niciodată la serviciu, mai ales că astfel de cazuri sunt destul de frecvente și puține îi mai surprind.

Șoferul a reușit cumva să fugă, nu avem destule informații, dar, în habitaclu, erau înghesuiți vreo 14 oameni, numai ei știu cum. A durat câteva minute bune “descarcerarea” haitienilor. Au coborât unul câte unul, dar parcă nu se mai termina.

Când s-a golit habitaclul, a urmat portbagajul. Numai acolo erau ascunse alte cinci persoane. Printre imigranți s-a aflat și o fetiță de patru ani care era însoțită de mama ei.

În clipul pe care l-am pus în articol eu am reușit să număr vreo 17 haitieni, dar, mai trebuie adăugați și șoferul și pasagerul din dreapta lui. În total, 19 oameni într-un sedan de cinci persoane.

Sursa: ProTv
Urmăriți Playtech.ro și pe