Imaginile pe care Kate Middleton le-ar vrea șterse de pe internet. Fanii i-au scos trecutul la iveală VIDEO

Imaginile pe care Kate Middleton le-ar vrea șterse de pe internet. Fanii i-au scos trecutul la iveală VIDEO
Imaginile pe care Kate Middleton le-ar vrea șterse de pe internet. Fanii i-au scos trecutul la iveală VIDEO

Kate Middleton a studiat la un colegiu de prestigiu, apoi a urmat Universitatea St. Andrews, unde l-a întâlnit pe Prințul William. Tot acolo și-a creat unele amintiri amuzante la acea vreme, poate rușinoase acum, din postura sa. Astfel, astăzi, fiind de așteptat ca într-o zi să devină regină consort, ar dori ca imaginile cu pricina să dispară de pe internet.

Kate Middleton, înainte de Prințul William. Imagini de colecție cu ducesa de Cambridge din copilărie

Catherine Elizabeth (Middleton) s-a născut ca primul copil din cei trei ai lui Michael Francis Middleton, fost dispecer aerian la British Airways, și Carole Elizabeth Middleton, fostă stewardesă. Kate a învățat la colegiul Marlborough, apoi a urmat Universitatea St Andrews, unde l-a întâlnit pe Prințul William. A absolvit universitatea în 2005 cu un master în Istoria Artei. Înainte de a deveni ducesă, Kate era o tânără britanică, ce se îmbrăca simplu și firesc.

Chiar și așa, de multe ori alegea să se îmbrace senzual. În vara anului 2006, de exemplu, când avea câteva kilograme în plus, purta rochii minii și avea decolteu. Însă, după ce a fost nevoită să respecte unele cutume regale, ea a avut un impact major asupra modei britanice, fiind numită ”efectul Kate Middleton”. În 2012, a fost selectată de către revista ”Time” ca una dintre cele 100 de persoane cele mai influente din lume.

Își crește copiii după un set de reguli stricte

Ducii de Cambridge au pregătit un set de reguli drastice pentru cei trei copii ai lor, care include chiar și interdicția de a țipa, de a striga sau de a se uita la televizor înainte de cină. Se spune că cei doi insistă asupra micuților să nu adoarmă triști sau supărați.

„Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”, a spus o sursă pentru The Sun.

  • Catherine a fost introdusă oficial în viața publică la 24 februarie 2011, cu două luni înainte de nuntă.
  • Pe 16 februarie 2011, Casa Clarence a anunțat că ducii de Cambridge vor participa la primul tur regal din Canada care a avut loc în iulie 2011.
  • Pe 26 octombrie 2011, ea a efectuat primul ei eveniment solo pentru In Kind Direct.