Imaginile groazei pe DN23, în judeţul Vrancea, după ce un tânăr a intrat cu maşina într-un tractor. Din nefericire, doi oameni au murit pe loc

Imaginile groazei pe DN23, în judeţul Vrancea, după ce un tânăr a intrat cu maşina într-un tractor. Din nefericire, doi oameni au murit pe loc
Un tânăr a intrat cu mașina într-un tractor

Un grav accident rutier a avut loc în data de 26 iunie, pe DN23, în județul Vrancea, comuna Măicănești. Din nefericire, în urma impactului, doi oameni au murit pe loc.

Accident grav în județul Vrancea

În județul Vrancea, pe raza comunei Măicănești, a avut loc un teribil accident rutier. În urma acestuia, un tânăr în vârstă de 23 de ani și un bărbat de 44 de ani și-au pierdut viața. Ambii erau din Gulianca, județul Brăila. La volanul autoturismului se afla tânărul de 23 de ani. S-a întors recent din Danemarca. Acesta avea o afacere în domeniul zootehniei.

În mod inexplicabil, mașina condusă de acesta a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un tractor care circula regulamentar pe drum. Impactul a fost extrem de puternic, ambii ocupanți ai autoturismului murind pe loc.

„Echipajul de descarcerare a extras din autoturism două victime, de sex masculin, una în vârstă de 23 de ani, cealaltă în vârstă de 44 de ani, ambele fără semne vitale, echipajul SAJ, prezent la faţa locului, constatând decesul acestora. Echipajul SMURD a preluat de la locul accidentului o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică (soţia uneia dintre victime, care a venit ulterior acolo). Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI), la locul evenimentului”, potrivit ISU Vrancea.

Cei doi bărbați au fost înmormântați marți, în comuna natală, Salcia Tudor. Unul dintre ei în satul Olăneasca, iar celălalt în satul Gulianca.

Accident cu trei autoturisme în București

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în București. După autoturisme s-au ciocnit violent, iar o mașină a ricoșat în alta, care era oprită la semafor. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Poligrafiei, fiind implicate trei autovehicule.

Șoferul unei mașini care se deplasa pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului, a virat la stânga în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Parcului, intrând în coliziune cu un alt autovehicul. În urma impactului, al doilea vehicul a ricoșat într-un altul, oprit la semafor.

Primul vehicul s-a răsturnat pe plafon, fiind și singurul șofer care a suferit răni, alături de pasagerul care se afla în dreapta. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Nici unul dintre cei trei șoferi implicați în accident nu au consumat alcool.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI