10 mart. 2020 | 19:54

Imaginile care l-au scos din minți pe Alex Bodi. Ce filmare i-a arătat Bianca pe telefon în ziua divorțului

Monden
Imaginile care l-au scos din minți pe Alex Bodi. Ce filmare i-a arătat Bianca pe telefon în ziua divorțului
Imaginile care l-au scos din minți pe Alex Bodi. Ce filmare i-a arătat Bianca pe telefon în ziua divorțului

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pus punct, pentru moment, căsniciei lor. Cei doi s-au întâlnit astăzi la notar pentru a divorța, în urma neînțelegerilor. Evenimentul a fost precum întreaga relație: plin de incidente. Cei doi s-au certat, iar, la un moment dat, diva i-a aruncat telefonul pe geam. Nici afaceristul nu s-a putut abține, spărgându-i device-ul. Ce imagini l-au scos din minți pe afacerist, în ziua separării?

Imaginile care l-au scos din minți pe Alex Bodi în ziua divorțului

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus ”adio” astăzi, într-un mod neașteptat, evenimentul nefiind lipsit de incidente, precum le-a fost, de altfel, și relația. Blondina a ajuns prima la notar, însoțită de doi bodyguarzi, iar la scurt timp și-a făcut apariția și Bodi. Afaceristul este cel care a înaintat actele de divorț și a decis să pună punct oficial mariajului.

Imaginile care l-au scos din minți pe Alex Bodi. Ce filmare i-a arătat Bianca pe telefon în ziua divorțului

Imaginile care l-au scos din minți pe Alex Bodi. Ce filmare i-a arătat Bianca pe telefon în ziua divorțului

Cuplul a intrat în cabinetul notarial, însă situația a scăpat de sub control. Ulterior, diva i-a aruncat telefonul pe geam fostului soț. Device-ul omului de afaceri a ajuns pe copertina unei terase aflate la parterul blocului în care se afla biroul notarial. Potrivit wowbiz.ro, fosta prezentatoare TV ar fi ieșit pe geam și ar fi început să strige ”Sunați la 112! Sunați la 112!”. De asemenea, și mobilul blondinei a ieșit faultat din acest episod, vedeta declarând, la ieșirea de la notar, că merge să își cumpere un alt mobil.

„Nu a bătut-o, dar s-a repezit la bodyguarzi”

Sursele Impact.ro au aflat și motivul pentru care bărbatul a avut iarăși o ieșire nervoasă în fața partenerei. Printre altele, a fost vorba și despre o serie de acuzații de infidelitate, reproșate de Bianca. Se pare că fosta prezentatoare TV a încercat să îi dovedească soțului că are dreptate. Astfel, înainte de a semna actele, și-a scos telefonul și i-a arătat lui Bodi un filmuleț. În imagini, bărbatul ar fi fost în compania altei femei. Cei doi dansau, fiind chiar în ipostaze tandre. Când a văzut toate acestea, afaceristul s-a precipitat și i-a aruncat mobilul.

„De cum au dat nas în nas la notar, Alex și Bianca au început să se certe precum chiorii. Bianca i-a reproșat că din cauza lui s-a ajuns la divorț și că a înșelat-o. Apoi a scos telefonul să îi arate un filmuleț în care el dansează tandru cu altă femeie. Atunci Alex s-a enervat, i-a luat telefonul și a dat cu el de pământ. De data asta nu a bătut-o, dar s-a repezit la bodyguarzi. Notarul era în stare de șoc!”, a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro