Imagini virale din autobuz. Ce a putut să facă un călător în public. E de tot râsul!

Imagini virale din autobuz. Ce a putut să facă un călător în public. E de tot râsul!
Contul Humans of Trūlai a fost creat de Rokas Stasevičius, care a avut ideea după ce a văzut un om beat fumând și cântând în interiorul unui troleibuz

Un cont Instagram, Humans of Trūlai, împărtășește cele mai ciudate lucruri observate de oameni în transportul public. Imaginile pe cât de amuzante, pe atât de penibile au devenit virale pe internet, iar comentariile au fost pe măsură.

Vezi toate imaginile in GALERIA FOTO de mai SUS!

Ciudățeniile din transportul public pe Humans of Trūlai

Oricine a luat mers cu mijloace de transport în comun pentru a merge undeva. Astfel că vă va spune că este un loc în care puteți observa tot felul de oameni ciudați. Bețivi, băbuțe cu zecide pungi, etc. Cineva și-a luat chiar sarcina de a documenta toate lucrurile ciudate observate în transportul public, postându-le pe un cont Instagram intitulat ”Humans of Trūlai” (Oamenii troleibuzelor).

De la femei cu pisica pe cap, la un bărbat având în păr un pieptene, toate au devenit viral pe contul lituanianului de instagram. Contul a fost creat de Rokas Stasevičius, care a avut ideea după ce a văzut un om beat fumând și cântând în interiorul unui troleibuz în timpul uneia dintre plimbări.

Humans of Trūlai: Ideea din spatele proiectului este de a crea conținut unic
Humans of Trūlai – Femeie cu pisica pe cap ( foto: Humans of Trūlai / Instagram)

Într-un interviu recent cu Bored Panda, bărbatul a spus că Humans of Trūlai se bazează foarte mult pe comunitatea sa. Contul oferă o privire asupra laturii amuzante a transportului public lituanian și, de asemenea, este foarte colorată. Îmbrăcăminte extravagantă, bagaje îndoielnice, le prezintă pe toate.

”La vârful popularității paginii, primea aproximativ 15-20 de trimiteri pe zi. Pentru a decide dacă o anumită imagine merită o postare, încerc să-mi dau seama dacă ar îmbogăți social media sau arunca-o la gunoi. La început, consider originalitatea fotografiei / videoclipului. Nu poate fi o repostare ceva șchiop în general, deoarece ideea din spatele proiectului este de a crea conținut unic, independent, care să nu se supună nimănui sau nimănui.”, a spus Humans of Trūlai pentru Bored Panda.

„Cele mai bune descrieri vin de obicei spontan”

În mod ideal, fotografia sau videoclipul reprezintă aproximativ jumătate din întreaga glumpă, cealaltă jumătate este legenda. Cu cât imaginea este mai interesantă și mai abstractă, cu atât mai multă libertate există. Astfel se crează premisele unei descrieri captivante, spune creatorul contului. Din păcate, în zilele acestea, lituanianul trece printr-o perioadă mai dură. Rokas atribuie numărul mai mic de trimiteri și postări tranziției pe care pagina o face de la Facebook la Instagram.

„Cele mai bune descrieri (n.r. la imaginile foto sau video) vin de obicei spontan, la prima vizionare a materialului trimis. Dacă îl gândești excesiv, s-ar putea să ajungă prea complex, forțat și doar tu și încă câțiva oameni îl puteți înțelege. Nu am o singură regulă cu privire la modul de elaborare a legendei perfecte, încerc doar să o simt faceți-l ceva care să completeze imaginea / videoclipul fără a-l copleși.”, a adăugat Rokas.

Vezi toate imaginile in GALERIA FOTO de mai SUS!