Imagini video cu fata bătută în Carrefour. Cum a fost agresată fizic, de fapt, într-o încăpere minusculă

Imagini video cu fata bătută în Carrefour. Cum a fost agresată fizic, de fapt, într-o încăpere minusculă
Scandalul în Carrefour Brașov

Recent a fost relatată o situație mai puțin dorită într-unul din magazinele Carrefour din Brașov. Informațiile spuneau că o tânără de etnie rromă ar fi fost agresată și bătută de agenții de pază ai magazinului. Incidentul ar fi fost generat de descoperirea în rucsacul tinerei a mai multor produse. Se pare că tânăra intenționa să le fure.

Scandalul în Carrefour Brașov

În presa locală de ieri, 23 decembrie, erau relatate evenimentele dintr-unul din magazinele Carrefour din Brașov. Conform informațiilor publicate de brasovromania.net, agenții de pază ar fi agresat și bătut o tânără de etnie rromă. Motivul, spune publicația, este descoperirea în rucsacul tinerei a mai multor produse pe care aceasta intenționa să le sustragă din magazin. La venirea organelor de poliție tânăra de 18 ani declara că:

”Am fost lovită cu palma peste față, cu pumnii la coaste și m-am panicat super tare, nu știam ce să fac. Am rămas cu traume și toate cele din cauza asta. Mi-e frică să ies pe stradă singură.

Mi-e frică seara singură. Sun pe toată lumea să stea de vorbă cu mine. Să nu mă gândesc că mi s-ar putea întâmpla ceva”, povestește tânăra agresată.

Tânăra mai spune și că poliția nu ar fi fost interesată de faptul că agenții de pază din magazin ar fi agresat-o și bătut-o. Tânăra a mers și și-a scos și un certificat medico-legal din care reieșea că ar avea nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. După derularea faptelor, tânăra a apelat la ajutorul unui ONG care i-a pus la dispoziție și un avocat în acest caz. Oficialii ONG-ului brașovean declarau:

”În momentul de față acest caz este special și pentru că este vorba de o tânără de etnie romă, care a pățit acest lucru. Pe lângă asta, apelul acela la 112 nu a fost întâmplător”, declara Antonia Cojocaru, membru fondator al ONG-ului.

Faptele filmat de camerele de luat vederi

Lucrurie au luat un traseu nedorit, mai ales de oficialii magazinului în care s-a întâmplat presupusl abuz al agenților de pază. De altfel, oficialii Carrefour din Brașov au dat și un comunicat prin care se deziceau de orice formă de violență.

”Orice formă de violență este inacceptabilă. Nu există scuze că vreo persoană implicată într-un incident de securitate să fie atinsă de agenți. Nici măcar cu un deget. Politica în asemenea cazuri este clară. Nu tolerăm nici forme de agresiune și nici nu ne substituim autorițărilor în a stabili vinovăția cuiva. N-am separat deja de agentul implicat în incident. Angajații noștri sunt la dispoziția organelor de cercetare”, a declarat reprezentanta supermarketului.

Numai că, recent, pe Facebook, a fost publicat filmulețul integral cu acțiunea agenților de pază asupra tinerei de 18 ani, prinsă cu produsele în rucsac. Cel care a făcut public filmul cu pricina este un cont denumit Ucid Acetilsalicilic. Cele prezentate în filmuleț arată o cu totul altă poveste decât cea prezentată de ONG-ul condus de Antonia Cojocaru, după cum se poate vedea mai jos.

Urmăriți Playtech.ro și pe