Imagini uluitoare cu o sportivă lovită de antrenor, la Tokyo. Cum a motivat bărbatul gestul său ieșit din comun VIDEO

Imagini uluitoare cu o sportivă lovită de antrenor, la Tokyo. Cum a motivat bărbatul gestul său ieșit din comun VIDEO
Imagini uluitoare cu o sportivă lovită de antrenor, la Tokyo. Cum a motivat bărbatul gestul său ieșit din comun VIDEO

Imagini uluitoare cu o sportivă lovită de antrenor, la Tokyo. Jocurile Olimpice 2020 s-au confruntat cu un eveniment ieșit din comun. În întrecerea feminină de judo, un antrenor a apelat la o metodă neobișnuită pentru a-și stimula eleva. Pentru mulți, gestul bărbatului a părut deplasat, deși se pare că acesta face parte dintr-un ritual convenit între sportivă și antrenor.

Imagini uluitoare cu o sportivă lovită de antrenor, la Tokyo

Imagini uluitoare cu o sportivă lovită de antrenor, la Tokyo. Jocurile Olimpice capacitează ambițiile fiecărui sportiv. Există, însă, unele situații care par a fi desprinse din alt film. Un eveniment neobișnuit s-a petrecut în concursul de judo feminin, marți, 27 iulie. Nemțoaica Martyna Trajdos se pregătea să se lupte cu Szofi Ozbas din Ungaria, în cadrul optimilor de finală ale categoriei 63 de kilograme. Trajdos nu era cotată printre favoritele la o medalie, dar antrenorul ei se pare că avea ambiții mai mari.

Bărbatul nu a ezitat să o scuture violent, apoi s-o pălmuiască pe sportiva sa. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, mulți criticând gestul antrenorului. Chiar și așa, judoka din Germania a pierdut lupta cu unguroaica. Dar „încurajarea” primită de la antrenorul ei, a fost considerată nepotrivită de mulți internauți. Astfel, Martyna Trajdos a fost nevoită să explice, după încheierea partidei, semnificația acelor gesturi. Ea a anunțat că e obișnuită cu o asemenea atitudine înaintea partidelor, chiar dacă altora li se poate părea ciudată.

Cum a motivat bărbatul gestul său ieșit din comun VIDEO

Martyna Trajdos nu s-a arătat surprinsă de gesturile antrenorului său. Dimpotrivă, ea a postat un comentariu pe o rețea de socializare, explicând că totul face parte dintr-un ritual stabilit între ea și antrenor.

Se pare că nu a fost destul de dur. Mi-aș fi dorit să fi putut azi să fac titluri în presă cu altceva. Așa cum am mai spus, acesta este ritualul pe care eu l-am ales înainte de concurs! Antrenorul meu face doar ceea ce vreau eu să facă pentru a mă încălzi!”, a scris sportiva din Germania pe Instagram.

Martyna Trajdos este o judoka născută la Belchatow, Polonia, pe 5 aprilie 1989, dar reprezintă Germania. Ea a fost medaliată cu aur la Campionatele europene de judo din 2015 şi cu bronz la Europenele din 2020. Are în palmares și o medalie de bronz la Campionatul Mondial din Tokyo care a avut loc în 2019. Cu toate acestea, se pare că ritualul brutal stabilit cu antrenorul său nu are efect întotdeauna. În orice caz, nu la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Urmăriți Playtech.ro și pe