Imagini șocante. Mihai Chirică, primarul din Iași, implicat într-un accident auto

Imagini șocante. Mihai Chirică, primarul din Iași, implicat într-un accident auto
Imagini șocante. Mihai Chirică, primarul din Iași, implicat într-un accident auto

Primarul din Iași, Mihai Chirică, a fost implicat într-un accident rutier sâmbătă seară, 7 martie, într-o intersecție din oraș. Trei persoane au fost duse la spital. Imagini șocante de la locul evenimentului.

Mihai Chirică, primarul din Iași, implicat într-un accident auto

Mihai Chirică, primarul din Iași, a fost implicat într-un accident rutier sâmbătă seară, 7 martie, într-o intersecție din oraș, unde mașina edilului a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Primarul se afla în mașină alături de fratele său, potrivit Ziarul de Iași.

Celălalt șofer, în vârstă de 22 de ani, avea în dreapta lui o tânără de 19 ani. Toți cei implicați în evenimentul rutier au fost transportați la spital. Aceștia sunt conștienți și au contuzii minore.

În jurul orei 22:39 a fost efectuat un apel la 112 prin care era anunțat un accident produs în oraș, soldat cu victime. Două mașini s-au izbit într-o intersecție. Trei persoane, dintre care primarul Chirică, au fost duse la o unitate spitalicească pentru mai multe investigații.

Momentul accidentului,  surprins de camerele video stradale

Autoturismul condus de primar a intrat frontal într-o altă mașină la pătrunderea în intersecție. Primarul și ceilalți doi ocupanți ai celuilalt autoturism au fost răniți ușor, iar ambii conducători auto susțin că au pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului.

„Echipajele de terapie intensivă şi prim-ajutor SMURD au intervenit în cazul unui accident rutier. Au fost preluaţi trei pacienţi, este vorba despre cei doi şoferi şi o pasageră din dreapta, din una dintre maşini. Pacienţii sunt toţi conştienţi, stabili hemodinamic, au, la evaluarea primară, contuzii la nivel toracic, la nivelul membrelor inferioare”, a declarat Dr. Diana Cimpoeșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sfântul Spiridon”.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că, în intersecţia Moara de Foc din municipiul Iaşi, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcool test, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză, se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a explicat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Iași.