Imagini rare cu Laura Giurcanu de la 14 ani. Vedeta de la Survivor a câștigat Next Top Model FOTO

Imagini rare cu Laura Giurcanu de la 14 ani. Vedeta de la Survivor a câștigat Next Top Model FOTO
Imagini rare cu Laura Giurcanu de la 14 ani.

Laura Giurcanu este una dintre cele mai cunoscute concurente din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Frumoasa blondină a pășit, pentru prima dată, în lumina reflectoarelor la vârsta fragedă de 14 ani, când a câștigat show-ul Next Top Model by Cătălin Botezatu. Cum arăta influencerița în adolescență.

Cum arăta Laura Giurcanu la 14 ani

Competiția Survivor România 2022 devine din ce în ce mai dură, iar concurenții fac tot posibilul pentru a demonstra că au atuurile fizice și psihice necesare pentru a ajunge în marea finală a concursului ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Laura Giurcanu a acceptat provocarea de a participa în echipa Faimoșilor, fiind o persoană activă și dornică de aventură. Celebra influenceriță de 25 de ani nu este străină luminii reflectoarelor, întrucât și-a început cariera la 14 ani.

Blondina și-a început cariera de model după ce a câștigat, în 2011, show-ul Next Top Model by Cătălin Botezatu, emisiune difuzată pe Antena 1. Statura înaltă, formele atletice și chipul de porțelan au propulsat-o într-o carieră de succes în modelling.

Puțini fani știu faptul că Laura Giurcanu a practicat atletismul timp de 7 ani în copilărie, așadar vloggerița are o condiție fizică excelentă, fiind aptă să parcurgă, cu ușurință, traseele solicitante din competiția Survivor România 2022.

Topmodelul a realizat numeroase pictoriale și a pozat în cele mai prestigioase reviste din România, precum Elle, Vogue și Cosmopolitan. În prezent, Laura Giurcanu se bucură de un imens succes în mediul online, acolo unde are 1 milion de urmăritori pe Instagram și sute de mii de abonați pe Youtube.

Laura Giurcanu, scandal cu Andreea Tonciu la Survivor România 2022

De când a intrat în competiția Survivor România 2022, Laura Giurcanu a fost protagonista unor conflicte între ea și fosta ei colegă de echipă Andreea Tonciu. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!

Celebrities” este renumită pentru faptul că nu se dă în lături de la vreo discuție, motiv pentru care a criticat-o aspru pe Laura Giurcanu. Andreea Tonciu a vorbit despre faptul că Laura a stat singură în apă cu TJ Miles, timp de 3 ore, lucru cu care bruneta nu a fost de acord.

Andreea Tonciu: Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.

Laura Giurcanu: Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu.

Topmodelul a dat de înțeles faptul că nu face nimic greșit și că nu are nimic de ascuns, motiv pentru care poate face absolut tot ce-și dorește.