26 sept. 2024 | 18:22

Imagini rare cu familia Nicoletei Luciu. Fiul cel mare al vedetei îi seamănă leit FOTO

Monden
Imagini rare cu familia Nicoletei Luciu. Fiul cel mare al vedetei îi seamănă leit FOTO
Imagini rare cu familia Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu, fosta actriță și Miss România, este acum o mamă dedicată și împlinită, care își petrece timpul alături de cei patru copii ai săi. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta nu a încetat să fie în atenția publicului, în special acum, când fiul ei cel mare, Zsolt Jr., în vârstă de 15 ani, a devenit activ pe rețelele sociale. Iată cum arată adolescentul!

Zsolt Jr., o apariție care atrage atenția

Zsolt Jr. a avut recent o vacanță la Londra, ocazie cu care a împărtășit cu urmăritorii săi câteva imagini din călătoria sa. Deși a preferat să-și ascundă chipul în majoritatea fotografiilor, aspectul său fizic a stârnit comentarii, mai ales datorită asemănării cu mama sa.

Înalt și sportiv, adolescentul a fost surprins în locuri celebre precum London Eye, iar postările sale au adunat multe aprecieri din partea prietenilor și admiratorilor.

Viața de familie a Nicoletei Luciu

După ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu a decis să se retragă la Miercurea Ciuc, împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii: Zsolt Jr. și tripletii Kim, Karol și Kevin.

Actrița a ales să-și țină copiii departe de ochii curioșilor și să le ofere o copilărie normală, plină de activități educative și recreative.

Deși viața de mamă este uneori copleșitoare, bruneta a recunoscut că are un sistem de sprijin solid, având în vedere că soțul ei și bona contribuie activ la creșterea celor mici.

”E soțul acasă și bona. El se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot.

Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele.”, a declarat vedeta.

Citește și Nicoleta Luciu, apariție rară pe rețelele sociale. Cum s-a filmat vedeta la aproape 44 de ani FOTO!

O mamă dedicată și implicată

Nicoleta Luciu a declarat recent că se implică activ în educația și dezvoltarea copiilor săi. Aceasta a subliniat că, deși îi învață pe copii despre responsabilitate și muncă, ei se bucură de o copilărie plină de sport și activități în aer liber.

”Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta și duminica îi ducem la călărie sau la cățărat”, a afirmat vedeta.

Nicoleta Luciu își dorește ca copiii săi să aibă parte de experiențe pozitive și să învețe să aprecieze viața în afara tehnologiei, astfel încât să devină tineri responsabili și bine adaptați.

Cu Zsolt Jr. acum activ pe Instagram, fanii au acum o fereastră rară în viața de zi cu zi a acestei familii, care continuă să rămână unită și fericită în afara luminii reflectoarelor.

Citește și Imagini rare cu Nicoleta Luciu fără machiaj și îmbrăcată sport. Cum a fost filmată când credea că nu o vede nimeni VIDEO!

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro