Imagini nemaivăzute din casa groazei din Caracal. Ce a mărturisit Gheorghe Dincă, după ce a fost readus la locul crimei

Gheorghe Dincă a fost adus de autorități la locul crimei ca să le explice cum le-a omorât pe cele două fete, Alexandra și Luiza

Au apărut imagini din casa unde a avut loc crima din Caracal. Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, a fost readus de autorități la locul crimei ca să le explice anchetatorilor cum le-a omorât pe cele două fete. Tot el este cel care a mărturisit că le-a ucis, dar, fie el, fie anchetatorii, dau detalii insuficiente și contradictorii cu privire la omucideri. E un dezastru de nedescris în casa unde stătea acest om.

Avocatul lui Dincă, pus din oficiu, conform legii, cercetează și el mărturiiile clientului său și evidențele la care are acces, dar nu poate dezvălui publicului decât anumite detalii cu privire la anchetă.

Imagini nemaivăzute din casa groazei din Caracal. Ce a mărturisit Gheorghe Dincă, după ce a fost readus la locul crimei

Cei de la Realitatea au publicat și două imagini din casa groazei unde stătea Gheorghe Dincă și unde a avut loc cel puțin crima din 25 iulie. Sunt cam primele imagini suprinse de jurnaliști dincolo de porțile proprietății suspectului de crimă. Sunt destul de neclare, dar poate fi observată o dezordine mizeră. E de necrezut că aici stătea, chiar și ocazional, o ființă umană.

De ce le-a violat și ucis Gheorghe Dincă pe cele două fete din Caracal

Din mărturiile lui Dincă, reiese că acesta le-a luat pe fete de pe stradă și le-a violat pentru că ar fi crezut că erau prostituate.

„Gestul lui este incalificabil. Nici el nu își explică cum de a putut să procedeze așa. Așa susține el”, spune avocatul din oficiu al lui Dincă. Tot el a mai declarat și că clientul său manifestă remușcări față de ceea ce a făcut.

Până acum, anchetatorii au găsit indicii că ar fi vorba de mai multe victime care au legătură cu același suspect, dar el susține vehement că le-a ucis „doar” pe cele două fete, Alexandra și Luiza. Despre aceasta din urmă spune că a venit de bunăvoie la el.

Imagini nemaivăzute din casa groazei din Caracal. Ce a mărturisit Gheorghe Dincă, după ce a fost readus la locul crimei

Tot avocatul a declarat, conform mărturiilor clientului, și de ce a ucis-o pe fata de 15 ani:

„A văzut telefonul aprins. Așa declară el. Și-a dat seama că a sunat pe cineva și acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și a lovit-o și ea a decedat ca urmare a acestei lovituri. […] El zice că a mers la cumpărături ca să ia ceva de mâncare și să ia niște medicamente pentru Alexandra, că se simțea rău. Nu a mai cumpărat medicamente, doar de mâncare.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI