Imagini nemaivăzute de la atacurile din 11 septembrie, descoperite întâmplător

Arhiviștii care au cumpărat un depozit de CD-uri care a fost pus la vânzare de o casă de vacanțe au găsit 2.400 de fotografii de la atacurile din 11 septembrie 2001. Imaginile sunt terifiante!

Imagini de la 11 septembrie, găsite acum de arhiviști

Imaginile abia descoperite de către arhiviști par să fi fost luate de către un muncitor de construcții, încă neidentificat, care a ajutat la înlăturarea epavelor din turnurile World Trade Center și din zona înconjurătoare. CD-urile erau într-o stare foarte proastă, dar datele au putut fi, în cele din urmă, recuperate. Albumele digitale includ: imagini de la Ground Zero luate atât la nivelul solului, cât și deasupra, personalul de construcții la locul de muncă și interioarele deteriorate ale blocurilor care înconjoară turnurile. Apoape 3.000 de oameni au murit pe 11 septembrie când patru avioane aeriene deturnate s-au prăbușit în World Trade Center din New York, Pentagon și în apropierea unui câmp din Pennsylvania.

Imaginile de la atacul din 2001, descoperite recent de arhiviști
Imaginile de la atacul din 2001, descoperite recent de arhiviști

„În general, aceste elemente sunt neglijate la vânzări. Este foarte probabil că acestea ar fi fost într-un depozit până acum”, a spus dr. Johnathan Burgess, al cărui partener a descoperit fotografiile la vânzare. Dr. Burgess a arhivat apoi imaginile și le-a eliberat prin colegul arhivist Jason Scott. „Este un miracol discurile transferate atat de bine, CD-urile de la acea varsta sunt destul de nedescris”, a susținut cel din urmă.

11 septembrie 2001
11 septembrie 2001

Donald Trump știe cine a fost în spatele atacurilor din 11 septembrie

Președintele USA a dezvăluit totul în cadrul unui interviu acordat lui George Stephanopoulos, interviu ăîn care a criticat și intervenția militară. „Centrul World Trade a fost doborât pentru că Bill Clinton nu l-a ucis pe Osama bin Laden când avea șansa să-l omoare. Și George Bush … apropo, George Bush a avut șansa, de asemenea, și nu a ascultat sfatul CIA”. Președintele Statelor Unite ale Americii susține că nu Irak a fost de vină de decesul a 3.000 de oameni în 2001.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI