Imagini îngrozitoare la căminul de bătrâni din Câmpina. Un bărbat, găsit plin de vânătăi și într-o stare cumplită. Cine este responsabil

Imagini îngrozitoare la căminul de bătrâni din Câmpina. Un bărbat, găsit plin de vânătăi și într-o stare cumplită. Cine este responsabil
Imagini îngrozitoare la căminul de bătrâni din Câmpina. Un bărbat, găsit plin de vânătăi și într-o stare cumplită. Cine este responsabil

Fiica unui bătrân internat într-un cămin de bătrâni din Câmpina a făcut o reclamația la Poliție prin care susținea că tatăl ei este plin de răni, are haine murdare și nu este hrănit corespunzător. Bătrânul se află acum internat la spital, în stare gravă. Directoarea căminului spune respinge acuzațiile.

Anchetă la un cămin de bătrâni

Bătrânul a rămas în grija asistenților timp de 20 de zile, în luna august. În tot acest timp, starea lui de sănătate s-a agravat. Bătrânul se afla acum internat la Terapie Intensivă, starea lui fiind una gravă. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Eugenia Stănărângă, directorul centrului de bătrâni, susține că acuzațiile sunt nefondate, că fiica acestuia minte și că bătrânul avea echimozele de când a fost internat la cămin. Pe de cealaltă parte, medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești sunt de altă părere.

Aceștia au cerut ajutorul unui medic legist, deoarece există suspiciunea că bătrânul ar fi fost agresat. Fiica bărbatului a spus că și-a internat tatăl la începutul lunii august, din cauza unui diagnostic care nu-i permitea bătrânului să se îngrijească singur. În momentul în care aceasta l-a vizitat, a avut un șoc.

„Era umflat pe părţile laterale ale feţei, era îmbrăcat cu mânecă scurtă şi am sesizat că erau aceleaşi haine de la internare de cu două săptămâni în urmă, doar că erau murdare, unghiile murdare şi negre, slăbit, burta era lipită de şira spinării, părea deshidratat şi distrofic, obiectele lui personale nu erau, cerceaful foarte murdar, nu avea nici măcar o pilotă”, a precizat fiica bărbatului.

Bătrânul se află internat la Terapie Intensivă

Managerul Spitalului Județean Prahova, Dr. Nica Bogdan, a spus că pacientul se află în Secția de Anestezie Terapie Intensivă. Acesta a fost internat joi, 2 septembrie și se află sub observația unui medic. Conform procedurilor, Poliția a fost anunțată a doua zi, deoarece există suspiciuni de agresiune.

Directoarea căminului susține că totul este o „minciună”, iar acuzațiile sunt nefondate.

„Bunicul a venit cu vânătăile la internarea în centru. Doamna a dat o declaraţie că acele vânătăi sunt din cauza faptului că bunicul cădea frecvent prin casă. La momentul la care bunicul a plecat de la noi, a plecat pe două picioare, în stare mult mai bună decât la internare. Chiar ea l-a agresat la intrare în taxi, l-a împins în maşină”, a declarat medicul Stănărângă pentru adevărul.ro

Polițiștii au demarat ancheta pe 6 septembrie, luni. Momentan, așteaptă rezultatul expertizei medico-legale, care urmează să stabilească natura rănilor bătrânului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI