Imagini de groază surprinse într-un parc din Capitală. Oamenii, speriați de ce au putut să găsească lângă locurile de joacă pentru copii

Imagini de groază surprinse într-un parc din Capitală. Oamenii, speriați de ce au putut să găsească lângă locurile de joacă pentru copii
Imagini cu porumbeii morți căzuți pe alei Sursă foto: stirileprotv.ro

Apar informații de ultimă oră cu privire la un fenomen extrem de periculos care s-a petrecut într-un parc din sectorul 6 al Capitalei, acolo unde locuitorii au trăit momente de groază. Astfel, oamenii veniți cu animale, copii sau pur si simplu pentru a se plimba, au fost martorii unor imagini desprinse din filmele de groază.

Un parc extrem de populat din București, pericol public pentru cetățeni

Mulți locuitori ai Capitalei se retrag după o zi de muncă încărcată în parcuri pentru a-și încarca bateriile. Natura, aerul curat și liniștea oferite de un parc îi ajută pe cetățeni să își încheie ziua bine și, eventual, să își facă copiii fericiți.

Din păcate, mediul înconjurător pare că suferă schimbări extrem de nocive pentru oameni și animale, iar acest lucru este confirmat de imaginile teribile surprinse în parcul Crângași din Capitală, acolo unde trecătorii au observat zeci de păsări moarte pe alei și lângă locurile de joacă pentru copii.

Potrivit specialiștilor, dar și locuitorilor din zonă, acest fenomen îngrijorător al morții păsărilor este generat de substanțe toxice existente în aer. Momentan, nu este clar ce anume a putut să ucidă zeci de păsări, însă cetățenii refuză de teamă să-și mai aducă animallee sau copiii, având în vedere riscul enorm la care sunt expuși.

Oamenii povestesc că, în ciuda sesizărilor care au fost trimise către Primărie, problema nu pare să se rezolve prea curând. Cu toate acestea, primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a dat asigurări că se va implica personal în anchetă pentru a descoperi care sunt motivele pentru aceste evenimente extrem de triste.

De asemenea, Poliția Locală a ajuns la fața locului pentru a investiga situația, în timp ce angajații trimiși de firma de salubrizare au reușit să elibereze zona pentru moment.

Oamenii, oripilați de imaginile din parc

Pe lângă riscurile asupra sănătății, imaginile sfâșietoare afectează emotional atât adulții, cât și copiii. Unul dintre martori povestește ce impact are acest fenomen asupra celor mici.

„Ne este frică și nu numai mie, și celorlalți părinți. Astăzi, de exemplu, am văzut o fetiță plângând efectiv în momentul în care a văzut imaginea aceea, de coșmar”, a transmis Lavinia Trandafir, potrivit stirileprotv.ro.

Cetățenii au anunțat și protecția animalelor cu privire la cele întâmplate, iar opiniile specialiștilor nu au întârziat să apară.

„Dacă ar fi fost otravă clasică de șobolani ar fi murit nu una lângă cealaltă și ar fi durat zile, este vorba fie de antigel, deci deversări, fie produse de origine…de cianură, sau furadan, care este o otravă destul de puternică și este pedepsită conform codului penal, folosirea ei în spațiile publice”, a transmis Gellu Brich, activist drepturile animalelor.