Imagini de groază într-o scară de bloc din Brașov. Bărbat de 46 de ani, găsit mort într-o baltă de sânge. Ce se întâmplase în apartamentul său

Imagini de groază într-o scară de bloc din Brașov. Bărbat de 46 de ani, găsit mort într-o baltă de sânge. Ce se întâmplase în apartamentul său
Bărbat, găsit mort într-o scară din Brașov Sursă foto ilustrativă: ziardesuceava.ro

Momente terifiante pentru locatarii unui bloc din Brașov, după ce aceștia au găsit pe scara blocului cadavrul unui vecin care zăcea într-o baltă de sânge. Speriați de cele văzute, oamenii au alertat imediat autoritățile.

Ce au descoperit polițiștii

Frică și tensiune în această dimineață într-un bloc pe strada Carpaţilor, numărul 6, din Brașov. O femeie a găsit un bărbat întins într-o baltă de sânge, în stare de inconștiență. Aceasta a anunțat imediat poliția care s-a prezentat la fața locului împreună cu un echipaj medical. Din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul, bărbatul neprezentând semne vitale. În plus, aceștia au constatat că victima prezenta două plăgi ăn zona pieptului, pe semne că acesta ar fi fost înjunghiat.

În urma cercetărilor făcute de oamenii legii, aceștia au descoperit că în apartamentul bărbatului, situat la etajul al treilea al imobilului, lipseau bunuri, casa fiind răvășită ca după un atac.

Inspectoratul Județean de Poliție Braşov a confirmat tragedia, menționând că acest caz se află în evidența procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Potrivit vecinilor, bărbatul locuia cu chirie și era șofer de autobuz în oraș.

Profesoară, chinuită și ucisă în locuința sa

O altă crimă a îngrozit România,joi, după ce o fostă profesoară de Psihologie a fost găsită moartă în apartamentul său din Cernavodă. Surse judiciare au transmis pentru Agerpres că femeia ar fi prezentat urme de sugrumare la nivelul gâtului, polițiștii găsind victima într-o stare demnă de filmele de groază, cu o pereche de șosete în gură și legată la spate.

„În această dimineaţă, în jurul orei 9,00, prin apel unic pe 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare şi, de asemenea, în sprijin o ambulanţă SAJ.

Sosiţi la faţa locului, pompierii au deblocat uşa cu mijloacele din dotare şi în casă a fost găsită o persoana de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

În urma declarațiilor făcute de vecini, locuința femeii fusese frecventată de un muncitor, care i-ar fi montat jaluzelele în casă. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, ancheta se află în curs de derulare, oamenii legii urmând a descoperi cu exactitate cum a avut loc decesul. În acest moment există suspiciuni pentru infracțiunea de omor, dar aceste informații se vor transmite odată cu finalizarea anchetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI