Imaginea șocantă cu Hillary Clinton. Ce detaliu au observat oamenii la ea zilele astea

Imaginea șocantă cu Hillary Clinton. Ce detaliu au observat oamenii la ea zilele astea
Hillary Clinton folosește sau nu chirurgia plastică

Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, Hillary Clinton, pare tot mai tânără. Gurile rele spun că Hillary Clinton ar apela la esteticieni. Zvonurile au apărut, după ultimele apariții în public ale acesteia.

Hillary Clinton folosește sau nu chirurgia plastică

Hillary Clinton este un nume care descrie multe despre sine nu numai în istoria Americii, ci și în istoria lumii politicii.

Foarte puține femei sunt la fel de populare ca Hillary Clinton în era politică controlată de bărbați.

Întrebarea despre așa-zisele intervenții estetice a apărut mai des decât dezbaterile pe marginea luptei electorale împotriva lui Donald j. Trump la maratonul prezidențial.

”Hillary Clinton apelează la chirurgia plastică ” a devenit subiectul fierbinte în presa americană.

Oamenii sunt mai interesați să afle secretul lui Hillary în locul rezultatelor prezidențiale.

Polemicile pe marginea acestui subiect au apărut, mai ales, după ultimele apariții în public.

Observatorii au putut remarca micile schimbări la fosta Primă Doamnă, și au încercat să afle dacă este adevărat sau nu.

Fosta primă doamnă și politician, în vârstă de 72 de ani, a arătat strălucitoare la ultimele evenimente la care a participat.

Presa a descris-o ca fiind o femeie  cu un ten sportiv fără linii și obrajii definiți.

Hillary Clinton, extrem de tânără

La ultimele evenimente mondene la care a participat, cei aflați acolo au observat tinerețea fostei Prime Doamne, și evident și-au pus întrebarea dacă s-a folosit de astfel de subterfugii.

Expertul în estetică, dr. Ross Perry, fondatorul www.cosmedics.co.uk, a declarat că Hillary a fost „binecuvântată genetic” cu o piele bună.

Dr. Ross Perry, expert în estetică, susține că doamna Clinton are „modificări regulate”.

Specialistul sugerează că Hillary s-ar fi folosit de Botox, Blefaroplastie și umpluturi dermice pentru a avea acel  aspect tineresc.

Dr. Ross Perry a mai spus că suspectează că Hillary ar fi putut avea blefaroplastie, o procedură în care excesul de piele de deasupra ochiului este eliminat.

”Hilary Clinton arată fantastic și aș sugera că acest lucru se rezumă la modificări și proceduri obișnuite de-a lungul anilor. Ceea ce pare mai puțin vizibil decât să faci o schimbare dramatică din prima. Fruntea ei arată deosebit de netedă, ceea ce ar sugera că Botoxul a fost administrat în frunte, pe linia încruntării și în jurul zonei ochilor.

Hillary Clinton a fost „binecuvântată genetic”
Hillary Clinton s-ar fi folosit de Botox, Blefaroplastie și umpluturi dermice pentru a avea acel  aspect tineresc.

Pentru cineva la 72 de ani, m-aș aștepta să văd o sprânceană mai încrețită, cu o încrețire extinsă și linii în jurul ochilor. În jurul zonei ochilor pare din nou incredibil de tânăr și, pe măsură ce îmbătrânim, pielea din jurul ochilor tinde să devină slabă și ridată, făcând ochii să pară obosiți”, a spus Dr. Ross Perry.

Dacă e să ne luăm după cele declarate de specialist, putem concluziona că da, Hillary Clinton a apelat la intervențiile estticienilor, de-a lungul timpului, și că acesta este motivul pentru care arată mai tânără, decât este în realitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI