Imaginea cu Gina Pistol care i-a șocat pe fani. Chipul ei este transfigurat de sarcină

de: Năstase Mirabela
04 03. 2021

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinți, astfel că fetița lor va veni pe lume luna aceasta. Vedeta se apropie cu pași repezi de ziua în care își va strânge fetița la piept.

Imaginea cu Gina Pistol care i-a șocat pe fani

De altfel, viitorii părinți s-au pregătit intens de venirea pe lume a copilului, astfel că camera fetiței este pregătită. Viitorii părinți au fost surprinși de paparazzi WoWbiz pe când se aflau la o ședință foto a cântărețului. Astfel că prezentatoarea de televiziune de la Antena 1 i-a fost alături de iubitul ei în timpul ședinței foto, profitând de această ocazie pentru a realiza mai multe fotografii împreună. Cei doi se aflau în mașină când au purtat și o discuție cu un alt cuplu celebru din România, și anume, Inna și Deliric, care s-au dovedit a fi foarte entuziasmați să se afle alături de viitorii părinți. Gina Pistol a avut tot timpul zâmbetul pe față deși sarcina i-a schimbat ușor chipul.

Gina Pistol și Smiley, nerăbdători să-și țină fetița în brațe

Recent, Gina Pistol a declarat pe Instagram Stories:

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare…. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, le-a povestit Gina Pistol internauților, pe pagina sa de Instagram.

Despre marele moment și Smiley a a vorbit:

„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și cu cât trec zilele mai mult realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin.

Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. ”,  a spus Smiley.

Smiley și Gina Pistol sunt un cuplu foarte solid și discret, cei doi menținând mai mult timp relația departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, cei doi au făcut publică o imagine în care se sărutau, spre bucuria fanilor de pe Instagram. Nu de alta, dar cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare nu au avut ocazia să îi vadă prea des în această ipostază romantică. Vezi imaginea în galeria foto.