Imagine rară. Cum s-a fotografiat Cristi Borcea cu cei 9 copii

de: Andrei Simion
13 08. 2024

Partenera actuală a omului de afaceri, Valentina Pelinel, a postat o fotografie în care apare alături de Cristi Borcea și cei nouă copii ai fostului patron de la Dinamo. Cum s-a fotografiat Cristi Borcea cu cei 9 copii?

Cum s-a fotografiat Cristi Borcea cu cei 9 copii

Valentina Pelinel a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care a spus că se simt binecuvântați că au o familie atât de mare și sunt părinți foarte fericiți.

„Familie mare. Nouă copii. Familia noastră. Copii fericiți, părinți fericiți. Suntem binecuvântați”, a scris Valentina Pelinel în descrierea fotografiei, în limba engleză.

Cristi Borcea a avut trei soții și este tatăl a nouă copii, avuți cu patru femei diferite. Din prima căsătorie cu Mihaela Borcea, are trei copii: Patrick, Melissa și Angelo. George Alexandru și Gloria sunt copiii pe care îi are cu Alina Vidican.

În perioada în care era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din această relație s-a născut o fetiță, pe nume Andreina Carolyn Christine.

Din actuala sa căsnicie cu Valentina Pelinel au rezultat trei copii: Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Într-un interviu din urmă cu patru ani, Cristi Borcea a menționat că momentele în care reușește să stea la aceeași masă cu toți copiii săi sunt destul de rare.

„Da, am nouă copii. Am reușit să-mi toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu. Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Bine, sunt toți dinamoviști. Sângele apă nu se face”, spunea Cristi Borcea.

Cine este Cristi Borcea

Cristi Borcea, născut pe 17 ianuarie 1970 în București, România, este un om de afaceri român cunoscut pentru activitatea sa ca fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București, funcție pe care a ocupat-o între 1995 și 2012.

Acesta și-a construit averea prin intermediul afacerilor cu gaz lichefiat, având la bază compania Petrom LPG. În viața personală, a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: doi băieți, Patrick și Mihai Angelo, și o fiică, Antonia Melissa.

Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în cadrul Dosarului Transferurilor. El a fost eliberat condiționat în iulie 2018, după ce a ispășit patru ani și patru luni din pedeapsă. În februarie 2019, a fost din nou încarcerat, primind o condamnare de cinci ani de închisoare cu executare în legătură cu dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, fiind eliberat condiționat în noiembrie 2019.