07 dec. 2023 | 22:10

Ce s-a întâmplat între Cristi Borcea și Valentina Pelinel înainte să devină un cuplu: “La noi nu a fost flirt”. Cum a cerut-o de soție afaceristul

Monden
Ce s-a întâmplat între Cristi Borcea și Valentina Pelinel înainte să devină un cuplu: “La noi nu a fost flirt”. Cum a cerut-o de soție afaceristul
Cum a fost cerută în căsătorie Valentina Pelinel de către Cristi Borcea. Omul de afaceri a făcut totul într-un stil atipic.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează unul dintre cuplurile care au stârnit furori în spațiul public. Fiindcă cei doi sunt foarte discreți, rareori au ținut prima pagină a ziarelor. Acum însă, soția omului de afaceri a decis să vorbească. Ce s-a întâmplat înainte să fie împreună și cum a fost cerută în căsătorie.

Când s-au căsătorit Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Nume puternice, cunoscute în lumea mondenă din România, Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în anul 2018. Formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri, având împreună și trei copii: Indira și Rania, care sunt gemene, și un băiat pe nume Milan.

Chiar dacă mulți îi admiră, cei doi parteneri de viață au fost foarte discreți privind viața personală. Nu s-au știut prea multe despre împrejurările în care s-au cunoscut, cum au ajuns să fie împreună sau cum a fost cerută în căsătorie Valentina Pelinel de cel care îi este astăzi soț.

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea, de fapt. De ce afaceristul are „în întreținere peste 50 de persoane”

Secretul relației dintre omul de afaceri și partenera lui

Surprinzător pentru unii, soția lui Cristi Borcea a decis să dezvăluie câteva detalii interesante despre relația pe care o are cu soțul său, în emisiunea Online Story by Cornelia Ionescu. Valentina Pelinel a explicat că ea și afaceristul și-au asumat relația din momentul în care au decis să fie un cuplu.

Între Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu a fost dragoste la prima vedere. Au existat unele emoții la început, însă relația lor s-a dezvoltat în timp. Au fost prieteni, au comunicat foarte mult, acesta fiind și secretul relației lor atât de frumoase, potrivit modelului.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, suflete pereche?

„Sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi ”Te iubesc!” printr-un mesaj. Contează să fii asumat. La noi nu a fost flirt. Ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie”, a spus soția lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a precizat că atât ea, cât și cel care astăzi îi este soț și-au dat seama, indiferent de prejudecățile care au existat, că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Modelul este convins că fiecare este făcut unul pentru celălalt și că sunt suflete pereche.

Citește și: Ce studii are Valentina Pelinel. Soţia lui Borcea a trecut prin încercări grele: „M-am lăsat de şcoală”

Cum a fost cerută în căsătorie Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a precizat că relația ei cu Cristi Borcea se bazează pe multă iubire, pe respect, prietenie și pe foarte multă comunicare, fără de care n-ar fi reușit să fie și astăzi împreună. Modelul a rememorat momentul în care a fost cerută în căsătorie de afacerist. Totul a fost… atipic.

„M-a cerut de soție cred că tot la telefon. Foarte direct, fiindcă acesta este stilul lui. Cristi, de fapt, a și recunoscut… Ați văzut cum a zis: Ea trebuie să fie soția mea și gata. E frumos. Oricum s-ar fi întâmplat, tot frumos e”, a spus Valentina Pelinel.

Partenera de viață a afaceristului a precizat că, pentru ea, nu a contat că cererea de căsătorie nu a fost cea clasică, organizată într-un loc romantic, cu flori și inel de logodnă.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Capital.ro
Sirop din flori de soc, rețetă pentru iarnă. Așa te poți bucura de băutura copilăriei și în sezonul rece
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro