Imagine rară cu Teo Trandafir din adolescență! Cum arăta vedeta Kanal D, la 16 ani

Imagine rară cu Teo Trandafir din adolescență! Cum arăta vedeta Kanal D, la 16 ani
Imagine rară cu Teo Trandafir din adolescență! Cum arăta vedeta Kanal D, la 16 ani

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezențe din televiziunea din România. Dar nu mulți dintre fanii prezentatoarei de la Kanal D știu cum arăta vedeta în anii adolescenței. De mai bine de un deceniu, vedeta este și în postura de mămică, după ce a cunoscut-o pe fetița ei, Maia.

Imagine rară cu Teo Trandafir din adolescență!

Astfel, Teo Trandafir are o relație foarte specială cu fiica ei, care în acest an va împlini vârsta de 16 ani. Când avea aceeași vârstă ca fiica ei, vedeta Kanal D arăta complet diferit. Nimeni nu ar putea ghici că în spatele zâmbetului larg se ascunde chiar prezentatoarea de televiziune. În anii adolescenței, Teo își purta părul natural și mai lung față de coafurile scurte cu care și-a obișnuit publicul.

În prezent, Teo s-a preocupat mai mult de viața de familie, fiind nevoită să stea mai mult acasă. Vedeta s-a asigurat că fiicei sale nu îi va lipsi nimic. Cele două s-au ocupat de aprovizionare. dar și de gătit și de curățenie. Cel mai probabil, activitățile casince le-au apropiat și mai mult pe cele două.

Relație specială cu fiica ei adolescentă

De asemenea, pentru a o crește cât mai corect pe Maia, Teo povestea că nu a fost necesar să citească vreo carte de parenting.

„La adolescență nu se ajunge brusc, te pregătesc etapele prin care treci, nu cărțile de parenting. Fiecare copil este diferit și tu te pregătești de cu ani înainte ca el să ajungă adolescent. M-am gândit tot timpul că va fi o perioadă când se va întâmpla acest lucru, să ajungă la adolescență, și am încercat să o educ în așa fel încât să treacă de acea perioadă cât mai grațios cu putință. Știam amândouă ce se va întâmpla. La un moment dat, am avut o discuție. Însă ea mi-a răspuns: «Îmi spui tot timpul că sunt un copil special. Dă-mi șansa să îți demonstrez că voi fi un adolescent special». Și așa a și fost.”, povestea Teo Trandafir, în trecut, într-un interviu, potrivit libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI