Denise Rifai a vorbit cu Teo Trandafir despre copilul ei. ”Îmi doresc băiat că nu sunt pe lumea asta!”

Denise Rifai a vorbit cu Teo Trandafir despre copilul ei. ”Îmi doresc băiat că nu sunt pe lumea asta!”

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune. Astăzi, vedeta a fost prezentată în emisiunea lui teo Trandafir, la Teo Show, unde a vorbit, printre altele și despre viața personală.

Denise Rifai a vorbit cu Teo Trandafir despre copilul ei

Despre viața personală a lui Denise Rufai se știu puține lucruri. Astăzi, aceasta a fost ”descusută” de Teo Trandafir, care a întrebat-o când își dorește să se mărite și să aibă copii. Denise Rifai nu s-a eschivat și a răspuns la întrebare:

”Aș dori să… și, și!- Ne întâlnim într-un an și măritată, și cu un copil. Îmi doresc băiat, că nu sunt bărbați pe lumea asta! Copilul se educă pentru a fi bărbat. Altfel, ajunge o muiere în pantaloni de bărbat.”, i-a mărturisit Denise Rifai lui Teo Trandafir, în emisiunea Teo Show.

Cu cine s-ar fi iubit Denise Rifai

Despre bărbații din viața lui Denise Rifai se cunosc puține lucruri. Astfel, surse din media afirmă că Denise Rifai s-ar fi iubit cu fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici. De asemenea, aceleași surse au mai declarat că cei doi participau la diferite evenimente importante împreună.

Denise Rifai a devenit cunoscută publicului larg prin prisma emisiunii de televiziune pe care o modera în trecut la postul Realitatea Plus, și anume, Legile puterii. Recent, vedeta a mai dezvăluit că urmează să fie parte a unui nou proiect la postul de televiziune Kanal D. Așadar, pe publicul o poate revedea pe Denise Rifai într-o postură nouă, la acest post de televiziune.

De menționat este și faptul că Denise Rifai face „parte din două lumi”.  Tatăl vedetei este musulman, iar mama este ortodoxă. De asemenea, într-un interviu, moderatoarea a dezvăluit că filmul său preferat este „Babel”, iar acest lucru nu este întâmplător, de vreme ce filmul redă diferențele culturale între societăți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI