Iluzia optică pentru cei mai atenți oameni. Găsești pisica din brad în 20 de secunde?

de: Ana Chivu
09 12. 2022

Iluzia optică de astăzi este una specială. Aceasta îi ajută pe oameni să se evalueze mai bine și să vadă cât de inteligenți și atenți la detalii sunt. Specialiștii susțin că cei care au un IQ ridicat pot să găsească răspunsul în doar 20 de secunde. Trebuie doar să descopere unde se ascunde pisica în bradul din casă. Testul este o provocare pentru mulți pentru că în pomul de Crăciun se află foarte multe globuri și luminițe care atrag privirea.

Iluzie optică specială: doar oamenii inteligenți găsesc răspunsul repede

Testele de inteligență și iluziile optice sunt de mare ajutor pentru specialiștii care vor să descopere mai multe lucruri despre mintea oamenilor. Participanții testelor se pot evalua rapid prin modul acesta și pot vedea cât de inteligenți și atenți la detalii sunt.

În imaginea de mai jos este un pom de Crăciun plin de decorații. Trebuie să găsești însă pisica ce se ascunde printre luminițe. Cele mai inteligente persoane reușesc să o descopere în doar 20 de secunde. Micuța se cuibărește între globuri pentru că este energică și crede că bradul face parte din locul ei de joacă.

,,Celelalte două pisici ale noastre stau să se uite la copac cu o privire nedumerită pe fețe. „Mi-am ridicat privirea pentru a vedea de ce erau atât de fascinate și am văzut-o pe Luna ghemuită și adormită. Lui Moon îi place să alerge și să se ascundă, așa că bradul de Crăciun este locul de joacă perfect pentru pisici.

Luna este constant în copac, îi place să fie în vârf, ca să ne poată spiona pe toți, dar se asigură că este bine ascunsă, astfel încât să nu o observ și să o ridic sau să o fac să coboare.”, a spus stăpâna felinei, pentru thesun.co.uk.

Unde se află pisica?

Cei care au pisici acasă știu foarte bine că decorul festiv iese imediat în evidență în ochii acestora. Majoritatea stăpânilor nici nu mai pun atât de multe decorațiuni din cauza lor. Un internaut care a văzut poza a mărturisit că i-a luat mult timp să găsească pisica.

Un altul a subliniat că fotografia este chiar un exercițiu genial pentru ochi, mai cu seamă la orele în care oamenii sunt obosiți. Felina se află chiar la mijlocul bradului, lângă ursulețul de pluș.

Specialiștii recomandă ca toți părinții să facă astfel de teste de inteligență, teste IQ și iluzii optice cu micuții lor. Cei din urmă se vor distra în timp își antrenează mintea și caută răspunsurile în timpul pe care îl au la dispoziție.