02 apr. 2024 | 09:42

Iluzia optică din pădure. Găsești căprioara din imagine în 17 secunde? Ai vedere de șoim dacă reușești

Diverse
Iluzia optică din pădure. Găsești căprioara din imagine în 17 secunde? Ai vedere de șoim dacă reușești
Găsește căprioara din imagine în 17 secunde

Iluzia optică din pădure face furori în mediul online. Tabloul inedit, ce parcă ne duce cu gândul la o dimineață liniștită de primăvară, când ceața începe să se ridice, are un element ce le dă multora bătăi de cap. Privește cu atenție, găsești căprioara în 17 secunde?

Iluzia optică din pădure face furori în mediul online

Cea mai recentă imagine pe care internauții dornici să își pună la încercare logica, gândirea creativă, atenția la detalii și viteza de reacție au transformat-o într-una dintre postările virale din ultimele zile pare să fie un tablou ce ilustrează un colț de natură.

Desenul îi duce pe mulți cu gândul la o dimineață răcoroasă de primăvară, când ceața începe să se ridice, iar contururile frunzelor, crengilor și animalelor din pădure nu se zăresc prea clar.

Găsește căprioara din imagine în mai puțin de 17 secunde

Imaginea deosebită este, de fapt, o iluzie optică, ea conține un element ce ne păcălește ochiul și mintea.

Când te simți pregătit, setează cronometrul la 17 secunde și apasă Start. Poți să găsești căprioara înainte ca timpul să expire? Vei găsi rezolvarea în rândurile de mai jos.

Te-ar putea interesa și: Iluzia optică din natură. O lămâie este ascunsă în imaginea cu un cuplu de exploratori. O observi?

Iluzia optică din pădure. Găsești căprioara din imagine în 17 secunde Ai vedere de șoim dacă reușești

Rezolvare

Iluziile optice sunt imagini create în așa fel încât să ne atragă atenția și curiozitatea și să ne pună la încercare percepția și abilitățile vizuale. Ele oferă o perspectivă profundă asupra modului în care creierul nostru procesează informațiile vizuale complexe.

Aceste teste stimulează zonele creierului responsabile de memoria vizuală și inteligența și sunt, de asemenea, folosite ca instrumente simple pentru a testa capacitatea sistemului nostru vizual de a observa lucrurile din jurul nostru.

Rezolvare: Dacă au trecut cele 17 secunde înainte ca tu să poți identifica animalul camuflat în imagine, nu este nicio problemă. Răspunsul este unul atipic, în condițiile în care cărpioara este, de fapt, formată din crengile și trunchiurile copacilor din partea stângă a tabloului. Este evidențiată mai bine în ultima imagine din galeria foto de mai sus.

Te-ar putea interesa și: Iluzia optică pentru oamenii cu ochi de șoim. Unde este ascuns leopardul?

Parteneri
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
DECIZIE pentru cei care au telefoane mobile. Se aplică pentru toată lumea
Capital.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro