Iluzia optică dificilă de găsit. Poți să vezi bufnița ascunsă din imagine?

Iluzia optică dificilă de găsit. Poți să vezi bufnița ascunsă din imagine?
Iluzie optica greu de observat

Iluzia optică dificilă de găsit. În acest articol vă propunem să găsiți o bufniță care s-a contopit într-un oarecare fel în peisaj. Este atât de bine contopită încât mulți nu au reușit să o vadă deloc. Așadar, tu poți să vezi bufnița ascunsă din imagine?

Test de perspicacitate. Detectează bufnița din imagine

Observați bufnița care se ascunde, aceasta este iluzia optică greu de observat pe care v-o propunem în acest articol. Așadar, care este bufnița care se află în imaginea surprinsă în pădure. Tot ce trebuie să faci este să o detectezi în mai puțin de 30 de secunde.

Iluzia optică este uluitoare, astfel că i-a derutat pe mulți dintre cei care au privit-o. Bufnița este bine ascunsă în imagine și este greu să o detectezi în doar 30 de secunde.

Bufnița te face să te freci la ochi

Imaginea cu pădurea în care stă ascunsă bufnița este una foarte frumoasă. De multe ori, se întâmplă să vedem ceva și să fim nedumeriți atât de mult încât trebuie să ne frecăm la ochi și să privim  din nou. Așa se întâmplă și în cazul bufniței ascunse în peisaj.

Nu se știe pentru care motiv, însă iluziile optice par să ne arate ceva care există atunci când cu nu există cu adevărat. Ce se întâmplă, este într-adevăr o bufniță care se ascunde în această imagine, unde este pitită, vedeți în rândurile de mai jos.

Câteva cuvinte despre bufnițe

Potrivit Owls Trust, „majoritatea bufnițelor sunt nocturne și vânează noaptea. De asemenea, pot fi văzute vânând la amurg”. În Anglia, unele bufnițe, cum ar fi bufnița mică și bufnița cu urechi scurte, sunt diurne, asta însemnând că vânează pe timpul zilei.

Se spune că bufnițele văd în același mod în care văd și oamenii, având ambii ochi amplasați în față. Aceasta este cunoscută sub numele de viziune binoculară și permite păsării să judece distanțele cu precizie. De asemenea, ochii bufniței sunt adaptați în așa fel încât îi ajută să vadă când este întuneric.

Bufnițele umblă și în grupuri

Bufnițele sunt o categorie specială în familia păsărilor. Bufnița este renumită ca o pasăre nocturnă care vânează în timpul nopții. Majoritatea zboară singure, dar ocazional sunt văzute în grupuri cunoscute sub numele de „parlament”.

Pentru cei care nu au reușit să vadă bufnița în mai puțin de 30 de secunde, nu trebuie să vă faceți griji. Vă dăm un pic mai jos câteva indicii.

În fotografie, există scoarța unui copac, ceea ce face o imagine frumoasă de pădure. Priviți cu atenție centrul imaginii. Ce ai observat? O bufniță!