Iluzia optică de Crăciun. Ești un geniu dacă găsești pisica ascunsă în brad

de: Ioana Bucur
20 12. 2023

Această iluzie optică de Crăciun este, de fapt, o situație amuzantă cu care se confruntă foarte mulți dintre cei care au animale de companie. Privește cu mare atenție imaginea, poți să găsești pisica ascunsă în brad?

Iluzia optică de Crăciun

An de an, în luna decembrie, pe măsură ce numărătoarea inversă până la Crăciun se apropie de final, pe platformele de social media apar tot mai multe fotografii în care apar brazii împodobiți din casele oamenilor. O astfel de imagine a stârnit un val uriaș de reacții, s-a viralizat dintr-un motiv neașteptat, devenind un test de IQ ce le dă mari bătăi de cap internauților.

Privește cu atenție imaginea. La prima vedere, pare doar o poză cu un brad superb, decorat cu bun-gust, însă ascunde un element cu totul neașteptat.

Poți să găsești pisica ascunsă în brad?

Așadar, când te simți pregătit, setează cronometrul la nouă secunde și apasă „Start”. Privește apoi cu atenție imaginea, poți să găsești pisica ascunsă în brad înainte să expire timpul?

Poza este, de fapt, un cadru dintr-o înregistrare video ce a fost publicată întâia oară pe Tik Tok. Videoclipul a strâns un număr mare de reacții.

Dacă ai nevoie de puțin ajutor, îți oferim un indiciu: concentrează-te pe centrul bradului. Vei găsi rezolvarea în rândurile de mai jos.

Te-ar putea interesa și: Ai privire de vultur dacă observi bradul ciudat de Crăciun. E testul suprem de atenţie

Rezolvare

Cunoscute și sub denumirea de teste de IQ sau teste de inteligență, aceste puzzle-uri au fost create în așa fel încât să ofere anumite indicii specialiștilor cu privire la nivelul de inteligență al celor care încearcă să le rezolve.

Astfel de teste inedite au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Rezolvare

Adorabila pisică a reușit să urce până la mijlocul pomului de Crăciun, între globurile albe, așa cum se poate vedea în ultima imagine din galeria foto de mai sus.

Te-ar putea interesa și: Iluzia optică a lunii decembrie. Îl găseşti pe Moş Crăciun ascuns printre maşini? Ai cea mai ageră privire dacă reuşeşti