Iluzia optică banală care îți testează IQ-ul. Găsești calul din imagine?

Iluzia optică banală care îți testează IQ-ul. Găsești calul din imagine?
Iluzia optica banala care iti testeaza IQ-ul. Gasesti calul din imagine

O iluzie optică este o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care schimbă forma unui obiect, desen sau a unor oameni, astfel încât provoacă modul creierului de a percepe lucrurile. Iluziile optice, parte a psihanalizei, sunt de trei feluri: fizice, fiziologice și cognitive. Devenite virale recent, iată cum poți verifica nivelul tău de IQ, prin rezolvarea acestor mici teste.

Cum descoperi calul din iluzia optică de mai sus

Creierul uman poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi. O astfel de ilustrație inteligentă poate fi văzută într-o imagine de epocă în care jocheul se ascunde undeva în interiorul imaginii.

Imaginea de mai sus este un puzzle complicat conceput ca un teaser pentru a-i educa pe cei mici, să-i facă să-și dezvolte creativitatea. În ilustrația de mai sus, un jocheu furios face semn unei mulțimi de privitori care strigă: „Unde este calul meu?”

Călărețul ud din imagine a fost, în mod clar, aruncat de pe montura calului și caută ajutor în mulțime, pentru a-și localiza calul. Acest puzzle pentru creier te provoacă să găsești calul jocheului într-o scenă de curse de epocă. Deci, poți găsi animalul patruped?

Citește și Iluzia optică în care vezi dacă ai un IQ de geniu. Găsești soția bărbatului din imagine?

Unde se află calul, de fapt

Aruncă o privire atentă la această iluzie optică și încearcă să vezi calul ascuns în interiorul imaginii. Poate părea prea dificil să găsești animalul, dar dacă te concentrezi pe centrul imaginii, îl vei zări în doar doi timpi și trei mișcări. Capul cailor este situat în stânga brațului jocheului, între el și mulțimea din stânga imaginii.

Specialiștii sunt de părere că, dacă vei găsi soluția corectă în mai putin de 10 secunde, atunci te poți lăuda cu un IQ de geniu, având coeficientul de inteligență mai ridicat decât media globală. Rezolvarea corectă a iluziei optice se află AICI.

Citește și Test de personalitate. Ce vezi prima oară în poză îți spune dacă ești introvertit sau extrovertit

Urmăriți Playtech.ro și pe