Iluzia optică în care vezi dacă ai un IQ de geniu. Găsești soția bărbatului din imagine?

Iluzia optică în care vezi dacă ai un IQ de geniu. Găsești soția bărbatului din imagine?
Iluzia optica in care vezi daca ai un IQ de geniu. Gasesti sotia barbatului din imagine

Îți place să găsești fețe ascunse în imaginile iluziei optice? Atunci acest puzzle este făcut pentru tine. Dacă reușești să găsești soția fermierului în mai puțin de 15 secunde, atunci este clar că ai un coeficient de inteligență peste media globală. Verifică, mai jos, cum se rezolvă testul.

Găsește soția fermierului din iluzia optică

O iluzie optică este o imagine fascinantă, care schimbă forma unui obiect, desen sau a unor oameni, în funcție de unghiul în care este privită. Aceste teste de inteligență provoacă modul creierului de a percepe lucrurile în mai multe forme.

Conform cercetătorilor, iluziile optice fac parte din domeniul psihanalizei, dezvăluind felul în care oamenii percep lucrurile. Nu toată lumea vede același lucru atunci când privește o anumită ilustrație.

Creierul uman poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi. O astfel de ilustrație uluitoare poate fi văzută într-o imagine în care chipul soției unui bătrân este ascuns în interiorul imaginii.

Internauții au acceptat provocarea de a încerca să descopere fața femeii, fiind ascunsă undeva în imaginea de mai sus. Fermierul pare să o caute de zor, însă ea nu apare pe nicăieri.

În mod normal, oamenii vor vedea că bătrânul doar stă acolo singur și caută ceva. Dar Soția Bătrânului este ascunsă undeva în imagine.

Unde se află chipul soției fermierului din poză

Poți găsi unde se ascunde soția bătrânului? Dacă vei privi cu atenție, vei vedea că partenera sa de viață se află la piciorul soțului ei, în colțul imaginii din dreapta jos.

Cu alte cuvinte, femeia s-ar fi ascuns în boschetul din dreapta imaginii, sperând ca fermierul să nu o depisteze prea curând. Dacă nu ai văzut-o, soluția corectă se află chiar AICI.

Specialiștii susțin că dacă reușești să identifici chipul femeii ascunse în interiorul imaginii în doar 11 secunde, atunci te poți lăuda cu un coeficient al inteligenței cu mult peste media globală.

De asemenea, studiile arată că îți poți dezvolta capacitățile de concentrare, cu cât îți exersezi mai mult creierul cu tot felul de puzzle-uri dificile, ghicitori, teste de atenție și iluzii optice.

Citește și Testul de personalitate al toamnei. Ce simbol vezi prima oară? Află ce spune asta despre tine