Iluzia optică banală care arată ce personalitate ai. Rezultatele sunt reale

Iluzia optică banală care arată ce personalitate ai. Rezultatele sunt reale
Iluzia optică ce te ajută să vezi ce personalitate ai.

O iluzie optică te poate ajuta să te cunoști mai bine. Poți face testul acesta alături de familie și prieteni, iar într-un astfel de mod poți să ajungi să îi cunoști mai bine pe cei dragi ție. Trebuie să te uiți atent la imaginea de mai sus și să răspunzi provocării. Lucrurile care îți sar în ochi la o primă vedere îți arată dacă ești sau nu prins în viața ta. Nu trebuie să te gândești prea mult sau să analizezi detaliile, ci doar să răspunzi rapid și să bagi de seamă primele figuri care îți atrag atenția.

Iluzie optică banală: îți arară ce personalitate ai

Poți să îți testezi personalitatea și în timpul acesta să te cunoști chiar mai bine doar cu ajutorul unor iluzii optice. Imaginea de mai jos cu siguranță trezește ceva în fiecare om. Nu trebuie să stai prea mult pe gânduri, ci să încerci să îți golești mintea și să aduci în prim-plan detaliile care ți-au atras ochiul la prima vedere.

O iluzie optică este o ilustrare atrăgătoare a unui obiect sau a unor înfățișări diferite. Ea combină două scenarii la extremă și îndeamnă subconștientul să vadă doar una dintre ele la o primă vedere. Acesta este un test perfect pentru că este perceput altfel de fiecare om.

Există multe tipuri de iluzii optice precum iluziile fizice, fiziologice sau cognitive. Iluziile optice sunt uneori utile și în testarea dorințelor noastre interioare, lucruri pe care le descoperim de obicei pe o cale mult mai grea și după anumite procese.

Poți însă cu ajutorul lor să găsești rezolvarea și să diseci mai apoi răspunsul și viziunea ta. Ele fac parte din domeniul psihanalizei pentru că aruncă lumină asupra trăsăturilor de personalitate. Multe dintre acestea pot scoate la suprafață aspecte ascunse ale personalității noastre și cele mai profunde dorințe pe baza a ceea ce vedem.

Testul este cunoscut sub numele de ,,Pillar Faces”

Imaginea de mai sus este o iluzie optică ce este cunoscută sub numele de ,,Pillar Faces”. Ea testează dacă te simți sau nu prins în viața ta. Mai exact, este un test care îți dezvăluie adevăratele tale gânduri despre viața pe care o trăiești. Imaginile pe care le poți vedea sunt: stâlpi albi și doi oameni.

Stâlpi albi: mulți oameni au văzut stâlpii albi pe un fundal întunecat. Dacă vezi asta pentru prima oară, află că trăiești viața în siguranță într-o zonă de confort în care știi că urmează să reușești ce ți-ai propus. Cu toate astea, singura modalitate să trăiești este să te aventurezi, așa că zona de confort nu este tocmai o soluție pentru că necunoscutul aduce experiență și perspective.

Doi oameni: câțiva observă silueta oamenilor din imagine care se uită unul la altul într-un fundal alb din spatele lor. Dacă vezi asta înseamnă că nu te simți prins în viața ta. Specialiștii arată că te hrănești cu provocări și ai un spirit liber.