02 aug. 2024 | 17:10

Iluzia optică a sfârșitului de săptămână. Ai un IQ de geniu dacă observi submarinul în doar 5 secunde

Diverse
Iluzia optică a sfârșitului de săptămână. Ai un IQ de geniu dacă observi submarinul în doar 5 secunde
Iluzia optica a sfarsitului de saptamana

Încheiem săptămâna de lucru cu un test de inteligență care îți va pune la încercare creierul și felul în care percepi lucrurile. În imaginea de mai sus poți vedea mai mulți urși leneși extrem de drăgălași, dar undeva se ascunse un submarin. Îl poți găsi în doar 5 secunde?

Găsește submarinul din imagine

Acest test pe care ți-l propunem nu doar că îți pune la încercare percepția vizuală, dar este și un indicator al agilității cognitive. Dacă reușești să identifici submarinul în doar 5 secunde, s-ar putea să ai un IQ de geniu!

Imaginea de mai sus prezintă câțiva urși leneși extrem de drăgălași. Deși la prima vedere pare o imagine simplă, cu detalii aparent inofensive, adevărata provocare stă în identificarea unui submarin care se ascunde printre simpaticele animăluțe.

Unde se află, de fapt, submarinul

Submarinul, care ar trebui să fie complet camuflat, este în mod deliberat plasat într-un loc neașteptat. Urșii leneși sunt aranjați într-un mod care face ca submarinul să se integreze perfect în peisaj.

De asemenea, textura, forma și culoarea lui sunt similare cu cele ale urșilor. Ai descoperit submarinul? Dacă da, felicitări! Ai o atenție la detalii foarte bună! Dacă nu, găsește răspunsul în galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și Test IQ pentru genii. Mută un singur chibrit ca să rezolvi problema din imagine. Doar 3% dintre internauți au reușit!

Beneficiile testelor de acest tip

Pe lângă aspectul distractiv, asemenea teste au și beneficii educaționale. Ele ajută la dezvoltarea concentrării și a atenției la detalii, abilități importante în viața cotidiană. În plus, provocările vizuale sunt adesea folosite pentru a stimula activitatea mentală și pentru a îmbunătăți capacitatea de procesare vizuală.

În concluzie, iluzia optică cu submarinul ascuns printre urși leneși este mai mult decât o simplă distracție. Este un test care provoacă limitele percepției și oferă o mică bucurie mentală. Așadar, data viitoare când întâlnești o astfel de provocare, ia-o ca pe o oportunitate de a-ți pune mintea la încercare și de a te distra în același timp.

Te-ar mai putea interesa și Test IQ viral! Doar geniile pot găsi unde se ascunde bufnița din imagine. Ai 7 secunde la dispoziție!

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro