25 ian. 2023 | 08:54

Iluzia optică a săptămânii. Găseşte cât mai repede cei trei iepuraşi ascunşi în copac. Ai reuşit?

Utile
Iluzia optică a săptămânii. Găseşte cât mai repede cei trei iepuraşi ascunşi în copac. Ai reuşit?

Testul de perspicacitate de astăzi este unul deosebit de greu pentru cei care nu au un IQ ridicat. Mulți dintre participanți s-au dat bătuți și nu au putut să ofere un răspuns la final. Specialiștii au analizat astfel mai bine creativitatea și gândirea logică a oamenilor, dar puțini au fost cei care au găsit rapid cei trei iepurași ascunși în copac. Animăluțele se află departe de ochii unora. Ai la dispoziție doar 7 secunde să îi descoperi!

Iluzie optică specială: găsește iepurașii ascunși în copac

Există mai multe tipuri de iluzii optice în jurul nostru precum: iluzii fiziologice, fizice și cognitive. Acestea sunt o reprezentare profundă a unor obiecte sau personaje care reușesc să păcălească mintea umană și care își schimbă forma în funcție de perspectiva fiecărei persoane.

Iluziile sunt o parte a psihanalizei, motiv pentru care sunt de mare ajutor pentru cercetătorii care încearcă să analizeze mai bine felul în care funcționează creierul. Percepțiile diferite sunt la tot pasul în ceea ce privește o mare de participanți, iar asta poate indica și IQ-ul pe care îl au aceștia.

Imaginea de mai sus a fost concepută ca un puzzle care provoacă spectatorii să observe trei iepurași ascunși în interiorul copacului. Indiciul este că doar forma lor trebuie găsită, nu animalul în sine.

Provocarea imensă pentru unii dintre participanți a fost să îl găsească pe ultimul care stă ascuns mult mai bine printre crengile copacului. Astfel, partea mai dificilă este să îi recuperezi pe toți în timp ce îți folosești atenția la detalii, creativitatea și mai ales imaginația.

Răspunsul corect

Aruncă o privire atentă și încearcă să nu te lași bătut până nu recuperezi toți iepurii. Poate părea dificil la o primă vedere, dar cu siguranță o să îi găsești dacă ai calitățile necesare. Animalele sunt camuflate inteligent printre ramurile înclinate ale copacului, lucru care îi face greu de observat.

În cazul în care nu ai reușit să răspunzi testului, îți spunem noi finalul. Mai exact, iepurașii se află la baza, la mijlocul și în vârful copacului. Concret, ramurile pomului uscat au creionat exact forma lor. Specialiștii au recomandat astfel de teste de inteligență, teste de perspicacitate, teste de creativitate și iluzii optice copiilor.

Este indicat ca părinții să facă astfel de teste cu micuții pentru ca aceștia să își antreneze mintea. Cei din urmă se vor bucura de perspective diverse de mare ajutor în viața de zi cu zi, creativitate și imaginație, dar mai ales logică.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Capital.ro
Horoscop 6 mai 2024. Taurii au de luat decizii, Peștii primesc un impuls în viața amoroasă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro