30 dec. 2023 | 11:23

Iluzia optică a finalului de an. Găsești cele 6 diferențe din peisajele de iarnă?

Diverse
Iluzia optică a finalului de an. Găsești cele 6 diferențe din peisajele de iarnă?
Găsește cele 6 diferențe din peisajele de iarnă

Iluzia optică a finalului de an este o adevărată provocare, dând mari bătăi de cap internauților din toate colțurile lumii. Privește cu atenție cele două imagini de mai jos, crezi că poți să găsești toate cele șase diferențe în mai puțin de 35 secunde?

Iluzia optică ce face furori în mediul online

Două desene vesele, ce par, la prima vedere, identice, au devenit un test de atenție ce se bucură de o mare popularitate în mediul online. Creatorul provocării, Gergely Dudas, a dezvăluit că avem de-a face, de fapt, cu o iluzie optică inedită. Dacă vrei să îți pui la încercare atenția la detalii, concentrarea și viteza de reacție, merită încerci să rezolvi acest puzzle făcut pentru cei cu privire de șoim.

Suntem tentați să spunem că cele două peisaje de iarnă sunt trase la indigo, însă există câteva detalii ce le separă. Provocarea nu este deloc simplă, ai doar 35 secunde la dispoziție să le descoperi pe toate.

Găsește cele șase diferențe

Așadar, când ești pregătit, setează cronometrul la 35 secunde și apasă Start. Privește cu atenție cele două imagini, poți să găsești toate cele șase diferențe?

Cunoscute și sub denumirea de teste de IQ sau teste de inteligență, aceste puzzle-uri au fost create în așa fel încât să ofere anumite indicii specialiștilor cu privire la nivelul de inteligență al celor care încearcă să le rezolve.

Astfel de teste inedite au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Te-ar putea interesa și: Doar experţii în teste de inteligenţă pot vedea omul de zăpadă ascuns printre fulgii de nea. Tu ai reuşit?

Iluzia optică a finalului de an. Găsești cele 6 diferențe din peisajele de iarnă

Sursă: YouTube/dudolf

Rezolvare

Dudas a alăturat imaginile și a publicat provocarea într-un videoclip postat în mediul online. Găsești rezolvarea în ultima imagine din galeria foto de mai sus.

Te-ar putea interesa și: Iluzie optică pentru cei cu privirea ageră. Tu poţi vedea clădirea care are o pisică? Doar cei mai inteligenţi reuşesc

Parteneri
Scandal la Festivalul de la Mamaia! Cantareata care a refuzat să coboare de pe scenă și i-a ironizat pe Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan
Redactia.ro
Secretul pentru haine mai albe și prosoape moi. Ingredientul care face minuni se află în dulapul fiecărei gospodine
Click.ro
Alexandra Stan, filmată GOALĂ pe plajă! Imaginile INCEDIARE le avem și se văd AICI
Vocea.biz
Vedetele din România au strălucit la Festivalul Mamaia 2024. Wow, ce ținute! FOTO
Unica.ro
S-a ales praful de averea lui Ion Dolănescu. Totul e aproape distrus
EVZ.ro
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Spynews
Tragedie în familia artistei Mariah Carey. Amândouă au decedat în aceeași zi
Capital.ro
Chris Hemsworth a făcut senzație la concertul lui Ed Sheeran, dar puțini știu cine e soția lui. Bunicul ei a fost un actor cunoscut de la noi
Avantaje
REVOLTA PENSIONARILOR!. Recalcularea pensiilor, un fiasco
Mediaflux
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Spynews.ro
LISTA majorărilor după recalcularea pensiilor. Câți bani primesc românii. IMPACTUL financiar
Realitatea.net
Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ultimul sfat pe care Marcel i l-a dat Mariei înainte să-și spună adio. Ce cadou i-a făcut ea
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro