27 dec. 2023 | 15:12

Doar experţii în teste de inteligenţă pot vedea omul de zăpadă ascuns printre fulgii de nea. Tu ai reuşit?

Diverse
Doar experţii în teste de inteligenţă pot vedea omul de zăpadă ascuns printre fulgii de nea. Tu ai reuşit?
Doar experţii în teste de inteligenţă pot vedea omul de zăpadă ascuns printre fulgii de nea. Tu ai reuşit?

În ultimii ani, românii au devenit din ce în ce mai interesați de calitățile lor și despre modurile în care ar putea să-și testeze IQ-ul. Testele de inteligență reprezintă o opțiune foarte bună care să scoată la suprafața lucrurile la care vă pricepeți cel mai bine. Pentru asemenea teste este nevoie de o inteligență aparte și de o atenție sporită la detalii. Provocarea de astăzi este să găsiți omul de zăpadă ascuns printre fulgii de nea, în timp record. Foarte puțini reușesc să-l găsească în 12 doar secunde.

Test de inteligență: găsește omul de zăpadă ascuns printre fulgii de nea

Iluzia optică de astăzi este mai dificilă decât ar crede mulți care au privit rapid fotografia de mai sus. Deși la prima vedere pare foarte simplu să găsești omul de zăpadă ascuns printre fulgii de nea, provocarea este să o faci în doar 12 secunde într-un fundal dificil și plin de detalii. Așadar, este momentul să vă testați abilitățile și să observați fiecare amănunt din poză.

Studiile au arătat că iluziile optice ajută oamenii de știință să înțeleagă mai bine cum funcționează creierul unei persoane, dar și cum percepe lucrurile din jurul ei.

Imaginea prezentată mai sus ilustrează o scenă de iarnă cu mai mulți fulgi de nea de diferite dimensiuni, însă numai unul arată ca un mic om de zăpadă. De asemenea, iluzia optică pare mai degrabă o ninsoare abundentă, ceea ce îi încurcă pe mulți, notează The Sun. 

Citește și: Test de atenţie pentru a treia zi de Crăciun. Toţi pot vedea globurile din brad, dar prea puţini acadelele bastonaş

Ai reușit să-l identifici?

Dacă reușiti să descoperiți omul de zăpadă printre fulgii de nea în 20 de secunde sau mai puțin, înseamnă că sunteți experți în puzzle-uri.

În postarea respectivă, artistul german Rudolf Gergely Dudás, cunoscut și sub numele de The Dudolf, și-a provocat fanii să găsească minusculul om de zăpadă care se ascunde printre fulgii de nea. Fundalul albastru poate face dificilă localizarea omului de zăpadă deghizat.

Dacă nu ați aflat unde se ascunde personajul de Crăciun, vă spunem noi! Omul de zăpadă poate fi văzut de-a lungul marginii din stânga a imaginii. Mai exact, există un mic om de zăpadă, între ramurile verzi ale brazilor.

Citește și: Test de inteligență. Doar un geniu poate găsi toate cele 12 fețe ascunse în interiorul buchetului de flori. Reușești în 15 secunde?

Ce rol au testele de inteligență

Multe teste de atenție și inteligență necesită reținerea și recuperarea rapidă a informațiilor. Acest aspect al jocurilor contribuie la îmbunătățirea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, jocurile de atenție și inteligență pot oferi o modalitate eficientă de relaxare și distracție, contribuind la reducerea nivelului de stres și anxietate. Participarea la astfel de activități poate stimula eliberarea de endorfine, hormonii „fericirii”, îmbunătățind astfel starea generală de bine și relaxare.

Anumite teste de inteligență implică adesea rezolvarea de probleme și luarea de decizii rapide. Aceste activități contribuie la dezvoltarea gândirii critice, a abilităților de rezolvare a problemelor și a raționamentului logic.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
RUSIA vrea RĂZBOI cu OCCIDENTUL! Avertismentul care dă fiori ÎN EUROPA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro