Ilinca Vandici, revenire surpriză la ‘Bravo, ai stil!’. Ce va face Victor Slav

de: Iulia Statie
25 10. 2021

Ilinca Vandici a revenit la show-ul destinat stilului de la Kanal D! Vedeta a trecut printr-un episod mai delicat și a fost nevoită să stea departe de platoul de televiziune pentru a avea grijă de starea ei de sănătate, așa că Victor Slav a înlocuit-o pentru o perioadă scurtă de timp.

Ilinca Vandici, din nou la ‘Bravo, ai stil’

Concurentele au avut parte de o surpriză imensă! Emisiunea de la Kanal D devine din ce în ce mai interesantă, iar tensiunea atinge cote maxime, ținând cont că fetele care participă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ încearcă să câștige inimile telespectatorilor și să ajungă la marele premiu.

De asemenea, chiar dacă Ilinca Vandici a revenit în platoul de televiziune, Victor Slav a primit, la rândul său, un rol extrem de interesant, așa că telespectatorii se vor putea bucura și de prezența lui în acest sezon în care mai multe vedete cunoscute în România duc o luptă stilistică.

Ce rol a primit Victor Slav la Kanal D

Mai exact, fostul soț al Biancăi Drăgușanu o să îi ofere, în fiecare ediție, o steluță unei concurente care îl impresionează. Acesta o să țină de mai multe aspecte, printre care ținuta pe care o afișează aceasta, dar și comportamentul pe care îl are în momentul în care discută în culise cu alte concurente.

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postura, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii.

Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun.”, a transmis Victor Slav.

Victor Slav, dezvăluiri despre ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Victor Slav recunoștea, în urmă cu puțin timp, că se simte în largul său în competiție și concurentele i-au oferit o primire călduroasă.

De asemenea, printre vedetele care participă la show se numără și Anda Adam, fosta lui iubită, însă acesta a mărturisit că nu o să existe probleme, mai ales pentru că a trecut mult timp de la despărțire.

„Ce reacţie să stârnească întâlnirea cu Anda Adam? Suntem adulţi, maturi, ne-am despărţit în urmă cu 9 ani. Ne salutăm, vorbim, suntem ok, nu avem probleme.

Îi cunosc pe juraţi, pe Tibi nu l-am mai văzut de vreo 15 ani, aşa că revederea a fost una frumoasă. Aş propune să facem o emisiune pentru bărbaţi Bravo, ai stil!”, a mărturisit Victor Slav, la Teo Show.