Ilinca Vandici, prima reacție după ce a spus că nu își trimite soțul la Mega Image. Ce a pățit vedeta Kanal D

de: Ana Chivu
05 05. 2022

Numele Ilincăi Vandici este în mijlocul unui scandal uriaș de câteva săptămâni bune. Aceasta a făcut câteva afirmații deranjante în ochiul multor români în diverse podcast-uri. Vedeta a rămas fără cuvinte când a văzut valul de reacții grele asupra sa, dar și comentariile extrem de negative ale multor români și chiar al unor persoane publice. „La asta chiar nu mă așteptam”, a subliniat ea.

Ilinca Vandici, pusă la zid de fani: reacție în scandalul afirmațiilor sale controversate

Afirmațiile Ilincăi Vandici din ultima perioadă au reușit să stârnească un val de reacții din partea internauților. Mulți dintre români nu au fost deloc de acord cu cele spuse de vedetă, iar unii au sesizat câteva asemănări din discursul acesteia cu cel al Danei Budeanu.

Gazda emisiunii ,,Bravo, ai stil” a rămas șocată de felul în care au evoluat lucrurile după ce a atins mai multe subiecte din viața sa în cadrul unor podcast-uri.

Printre altele, Ilinca a menționat că este de părere că un bărbat nu ar trebui să meargă la cumpărături sau să schimbe scutecul copilului.

Au trecut câteva săptămâni, iar după o întreagă analiză a scenariului a decis să ofere câteva explicații publice pentru a clarifica situația.

,,Toate declarațiile mele au fost făcută cu bună credință”

Vedeta a mărturisit că și-a revăzut mărturiile din aparițiile din online și și-a dat seama că nu a apucat să explice lucrurile ca la carte.

Șatena a subliniat că toate declarațiile sale au fost făcute cu bună credință și că o întristează modul în care a fost blamată. Cu toate astea, ea a recunoscut că nu a reușit în ultima perioadă să comunice și să transmită mai clar ceea ce simțea.

„Am fost atentă la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Am revăzut declarațiile mele pentru a putea înțelege ce anume a generat reacții virulente și chiar online bullying.

Revăzând imaginile, analizându-le, mi-am dat seama că întrebările și temele abordate la ultimele mele apariții au fost atât de personale încât cu siguranță nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate și emoțiile și-au spus cuvântul și poate și ele, iată, au generat o alegere neinspirată a cuvintelor”, a detaliat vedeta.

,,Mă întristează foarte tare”

,,Însă toate declarațiile mele au fost făcută cu bună credință, din dorința de a împărtăși cu voi cât mai multe lucruri din viața mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să exprim reguli sau să expun reguli și, în niciun caz, nu mi-am propus să jignesc pe cineva.

Îmi dau seama că în ultima perioadă nu am reușit să comunic și să transmit cât mai clar ce simțeam, dar nici nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extrem. Însă, mă întristează foarte tare că parte din cei care mă blamează și spun că ei susțin femeile, egalitatea, pacea și iubirea, sunt cei care ajung să facă bullying”, a spus aceasta pe rețelele de socializare.