Ilinca Vandici nu va mai apărea la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil!”

de: Ioana Bucur
01 03. 2023

În timp ce fanii competiției așteptau cu nerăbdare să afle data premierei unui nou sezon al competiției prezentate de Ilinca Vandici, vedeta a avut un anunț surprinzător: nu va mai apărea la Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Ilinca Vandici n-o să mai apară la Kanal D

Fanii show-ului ce a scris istorie la Kanal D au primit o veste neașteptată cu puțin înainte de premiera unui nou sezon „Bravo, ai stil!”.

Ilinca Vandici nu va mai apărea la Kanal D, ea și emisiunea pe care o prezintă urmează să se mute la o nouă televiziune ce va fi lansată în curând pe piața media din România.

Anunțul oficial a fost făcut de reprezentanții Dogan Media – din care face parte și Kanal D -, aceștia au dezvăluit lansarea unei noi televiziuni generaliste ce se va numi Kanal D2.

Postul își va începe emisia full HD din data de 2 aprilie, odată cu premiera noului sezon „Bravo, ai stil”, ce va avea o ediție specială, de la ora 19:00.

„Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. Bravo, ai stil!, o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2. E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV. ”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Citește și: De ce a decis Ilinca Vandici să meargă la psiholog: ‘Am ascuns toată durerea sub preș’ VIDEO EXCLUSIV

„Am așteptat cu mare drag acest moment, sunt foarte emoționată și nerăbdătoare”

Ilinca Vandici a vorbit și ea despre Kanal D2 și mutarea la noua televiziune.

„O primăvara de poveste vă doresc tuturor!

Da, este OFICIAL și e cea mai frumoasă veste din acest an pentru mine!!! Am așteptat cu mare drag acest moment, sunt foarte emoționată și nerăbdătoare să înceapă noul sezon @bravoaistil. Sunt cu adevărat onorată ca emisiunea pe care o prezint de 7 sezoane a fost aleasă strategic să deschidă noua televiziune, @kanald2 , a Grupului Dogan Media International!

Așadar, vă invit să fiți alături de noi din 2 aprilie, de la ora 19:00 pe @kanald2 la o ediție specială @bravoaistil așa cum doar noi știm să facem!!!!

La mulți ani, Kanal D! De 16 ani, fani! Bine ai venit, Kanal D2!”, a spus Ilinca Vandici.