Ilie Năstase, surprins în cel mai nepotrivit moment. Viciul marelui sportiv român

Ilie Năstase și pasiunea pentru fumat

Ilie Năstase, în afară de realizările din tenisul mondial, mai este cunoscut și pentru alte lucruri. În afară de caracterul vulcanic, care i-a adus și neplăceri, fostul mare tenismen este cunoscut și pentru fumatul excesiv. De data asta, însă, i s-a alăturat și noua sa soție, Ioana, și ea fiind o împătimată fumătoare.

Ilie Năstase și pasiunea pentru fumat

Este cunoscută personalitatea sa vulcanică și ieșirile sale nervoase, mai ales când se află pe terenul de tenis. Dar, printre pasiunile sale recente, în afară de tenis și femeile fruumoase, se numără și fumatul.

Recent, fostul mare tenisman împreună cu noua sa soție, Ioana, au fost surprinși de Spynews, la  terasă bucureșteană, relaxați și aparent fericiți. Cei doi au mai făcut obiectul presei de cancan, după ce anunțaseră că se căsătoresc, apoi s-au despărțit, ca ulterior să se căsătorească.

De data asta însă, au intrat în vizorul Spynews pentru altceva. Cei doi au fost surprinși la o terasă din București, stând la masă și fumând țigară după țigară. În afară de acest aspect, paparazii au mai observat că Ilie Năstase și-a schimbat și look-ul, tunzându-și părul lnug cu are ne-a obișnuit în ultima vreme.

Lăsând la o parte restul, cei doi păreau a fi liniștiți, fericiți, văzându-și de pasiunea lor, fumatul. Dar, noua sa pasiune este una recentă, deoarece nu de mult, Ilie povestea că nu a fumat niciodată, ceea ce acum pare o adevărată surpriză.

”Nici țigara nu mi-a plăcut. Erau mulți. Și Țiriac fuma. Când era pauză la 2-1, la seturi,  ieșea, fuma o țigară și bea o cafea. Nu am fumat deloc, nu. Am stat pe lângă fumători și mă mai duc pe la medic și mă controlezi. Îmi zice >. Eu îi zic că nu. > Eu îi zic că da. > Am avut un manager, prieten, care fuma în avion. Și nu fuma el, fumau toți.”, declara celor de la Prosport.

Ilie, rebelul permanent

De-a lungul anilor, în afară de numărul mare de căsătorii, aventuri și realizări în sportul de performanță, Ilie Năstase a fost cunoscut ca unul dintre cei mai rebeli sportivi. Nu de puține ori au fost momentele când, din cauza caracterului său exploziv, a avut de suferit.

Un astfel de moment a fost pe vremea când era căpitan nejucător al echipei feminine de tenis. La acel moment a avut reacții dure la adresa arbitrilor și aceste ieșiri i-au adus și o penalizare pe viață. I s-a interzis să mai participe la competițiile de top, internaționale.

De altfel, fostul sportiv, Ilie Năstase a recunoscut că este o fire vulcanică și că acest lucru i-a adus numai neplăceri, în toată cariera sa. Nu puține au fost momentele în care, pe terenul de tenis, s-a certat cu arbitrii, și ca jucător.

”Mă certam, pentru că nu erau…. În multe meciuri îi luau de prin tribună, pentru că nu era unul plătit. Unul venea de la muncă. Acum e bine să ai profesioniști care… Ca la fotbal, vine omul, știe că au un arbitru, care arbitrează meciul respectiv, sunt cam aceeași arbitri la turnee și atunci și atunci se familiarizează cu fața lui și încearcă să fie mai apropiat de jucători.

Înainte nu se întâmpla și sigur că dacă ăla nu era profesionist și eu credeam că ăla greșește era ca și cum îmi fura mie bani din buzunar. Mă certam cu ei, dar sigur, nu întotdeauna aveam dreptate. Dar trebuia să mă cert cu ei.”, spunea într-un interviu Ilie Năstase, despre arbitrii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI