Ilie Năstase și Ioana Simion au dat vestea cea mare. “Mi-aș dori să am o fetiță”

de: Ana Chivu
05 07. 2020

Ilie Năstase și Ioana Simion i-au surprins pe fanii lor cu o veste minunată. Ce le-au mărturisit proaspeții însurăței?

Ilie Năstase și Ioana Simion, veste deosebită

Proaspeții însurăței surprind cu vești și mai frumoase decât mariajul lor venit de pe o zi pe alta. Cei doi erau la doar un pas de divorț, iar când Ioana era mai hotărâtă decât niciodată să divorțeze Ilie a uimit-o cu o propunere care a făcut-o pe loc să se răzgândească. Cei doi s-au mutat la malul mării, iar departe de toată agitație Capitalei își trăiesc în tihnă povestea de dragoste. Amintim că fostul tenismen are 72 de ani și se află la a cincea căsătorie.

Acesta a condus-o la altar pe femeia pe care o iubește de curând, iar după ce amorezii au spus „Da” în fața ofițerului stării civile și în fața Domnului au mărturisit încă o dată că-și doresc foarte mult să aibă o fetiță împreună. Ioana spune că este o femeie statorică și susține că deși lumea soțului său este extrem de diferită față de a ei lucrurile s-au îmbinat exact așa cum a trebuit în ceea ce i-a privit. Frumosul cuplu se bucură de povestea lor, astfel că aparițiile publice devin din ce în ce mai puține la număr.

Ilie Năstase și Ioana susțin încă o dată că-și doresc un copil împreună

„Noi venim din lumi diferite”

”Noi venim din două lumi diferite. Eu am fost învăţată să trăiesc într-un anume fel, Ilie în alt fel. Am fost o femeie statornică, care a dus o căsnicie 22 de ani. Mi-am respectat foarte mult fostul soţ, deci am trăit frumos şi curat. Acum am intrat într-o lume în care nu prea mă regăsesc. Încerc, dar parcă nu sunt eu. Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”
Ioana Năstase (Sursa: ShowBlitz)