25 mai 2022 | 10:15

Ilie Năstase, show de zile mari la Roland Garros. Nadia Comăneci a filmat totul VIDEO

Sport
Ilie Năstase, show de zile mari la Roland Garros. Nadia Comăneci a filmat totul VIDEO
Ilie Năstase și Nadia Comăneci s-au numărat printre spectatorii de lux ai meciurilor de la Roland Garros

Ilie Năstase, show de zile mari la Roland Garros. Fostul mare tenismen este o legendă la Paris, unde a cucerit turneul de Grand Slam în 1973. Însoțit de „zeița de la Montreal”, Nadia Comâneci, primul lider mondial ATP a fost în atenția publicului chiar și la 75 de ani. Deși îmbrăcat elegant, Ilie Năstase a pus mâna pe rachetă pentru câteva schimburi de mingi pe zgura unde a cunoscut gloria.

Ilie Năstase, show de zile mari la Roland Garros

Ilie Năstase, show de zile mari la Roland Garros. Primul lider mondial ATP a fost prezent în orașul unde a scris istorie, după ce a câștigat turneul de Grand Slam, în 1973. „Nasty” a fost însoțit de „zeița de la Montreal”, Nadia Comâneci. Ambii au fost prezenți zilele trecute la inaugurarea clădirii „Țiriac Tower” din București, ce aparține vechiului lor prieten, Ion Țiriac.

Ilie Năstase și Nadia au fost asaltați de fani la intrarea în complexul sportiv parizian, ei dând autografe chiar și pe spatele celor care le solicitau. Fostul mare jucător de tenis a imortalizat momentul într-o scurtă filmare pe care a postat-o pe contul său de Instagram, pe care l-a inaugurat cu puțină vreme în urmă.

„Încântat să mă întorc la Roland Garros cu draga mea prietenă, Nadia Comăneci”, a scris Năstase în mesajul ce însoțește clipul postat.

Nadia Comăneci a filmat totul

Ilie Năstase n-a putut sta departe de un teren de tenis nici de această dată. Deși era îmbrăcat „la patru ace”, „Nasty” a pus mâna pe o rachetă pentru cîteva schimburi de mingi pe un teren secundar.

Înainte să înceapă „demonstrativul”, Ilie Năstase a avut o condiție clară pentru cei care voiau să-l vadă jucând: „Haide, dați-mi banii”, a spus fostul mare jucător de tenis. Replica venită de pe margine a fost una pe măsură: „În Bitcoin îți dăm”. Întregul moment a fost filmat de Nadia Comăneci, care a avut doar cuvinte de laudă pentru Năstase: „Odată campion, mereu campion”, a descris fosta gimnastă momentul viral care l-a avut în prim-plan pe „Nasty”.

Ilie Năstase și Nadia au urmărit apoi partida Simonei Halep din primul tur al competiției. Ei au aplaudat victoria româncei alături de părinții jucătoarei, Stere și Tania Halep, dar și împreună cu Patrick Mouratoglou, antrenorul lui Halep.

„Trebuie să ia turneele mari”

Ilie Năstase a sfătuit-o pe Simona Halep să se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam și pe competițiile mari. În opinia sa, românca nu mai trebuie să aibă ca prioritate locul ocupat în ierarhia WTA, din moment ce a fost deja în vârful acesteia.

„Nu trebuie să revină în top 10. A fost numărul 1 şi, când a fost numărul 1 nu mai contează. I-am mai spus eu, trebuie să ia turneele mari. Sunt cele 4 turnee de Grand Slam, dar probabil că e o regulă. Dacă nu joci 14 turnee, nu îţi dau puncte. Probabil că d-asta şi joacă.

Toată lumea spune de Halep că bate 3-0, ca la fotbal. Lăsaţi-o să joace, are un antrenor acum care îi convine. Au trecut două turnee, doar nu a pierdut totul. Serviciul 2 e mai puternic, nu putem după două săptămâni să fie numărul 1. A petrecut mult timp cu Cahill, e greu să îmi dau cu părerea, cu Mouratoglou e la început”, a spus Ilie Năstase conform Playsport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilie Năstase (@ilienastaseofficial)

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro