Ilie Năstase rupe tăcerea. Tot adevărul despre averea și conturile sale bancare este aici

de: Dumitrache Diana
17 01. 2021

După ce s-a zvonit că este falimentar, Ilie Năstase rupe tăcerea. Fostul mare tenismen spune tot adevărul despre averea și conturile sale bancare.

Ilie Năstase, despre averea sa

În ultima perioadă, ziarele de scandal au scris despre faptul că Nasty nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, acesta fiind în pragul falimentului. Ceea ce ar fi dus la această situaţie ar fi fost cadourile scumpe oferite femeilor din viaţa lui de-a lungul timpului, dar şi nişte afaceri eşuate. Acum, Ilie Năstase rupe tăcerea şi spune tot adevărul despre averea și conturile sale bancare.

“Cum adică nu mai am bani? Că merg pe jos? Merg pe jos că nu mai am carnet. Numai proștii spun asta, dar lor nu le dau răspuns. Le răspund numai deștepților. Să mă duc la bancă să le arăt contul să vadă câți bani am? De unde au mai scos și asta?

Dacă vor să ne întâlnim, venim fiecare și punem ce avem pe masă. Eu de foame nu mor! România e singura țară în care mă simt sărac! Când mă duc la Paris mă simt bogat. Am de toate! Mă pot duce să mănânc unde vreau, pot sta la cel mai bun hotel. În România, nu! Că în România fiecare își dă cu părerea”, a declarat Ilie Năstase, conform PlaySport.ro.

În vârstă de 74 de ani, fostul jucător de tenis a câştigat numai din sportul alb aproximativ două miliarde de dolari. În declaraţia sa de avere de anul trecut, apar ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii (100.000 de euro), tablouri valoroase (50.000 de euro), o casă în Bucureşti, una în Mamaia şi un teren de 1.000 de metri pătrat în Moeciu de Jos.

Şi la capitolul maşini, Nasty stă foarte bine. Acesta are în garaj autoturisme unul şi unul: BMW Z3, Mini Cooper, BMW X6, dar şi o motocicletă.

Ilie Năstase şi-a abuzat soţia

În urmă cu mai bine de o săptămână, Ioana Năstase apela numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor poliţiştilor. Aceasta fusese lovită chiar de Ilie Năstase după ce se întorsese dintr-o scurtă vacanţă la munte petrecută alături de prietenele sale. Deşi nu a făcut plângere, bruneta a declarat că se gândeşte la divorţ.

La doar câteva zile de la incident, cei doi soţi au fost surprinşi luând masa într-un restaurant de lux din Bucureşti. Cel mai probabil aceştia au dorit să discute despre cele întâmplate.

“Ne întâlnim, suntem oameni normali, ne ducem la masă, nu e nimic rău în treaba asta. Suntem de trei ani împreună. Ne-am certat asta e, se ceartă multă lume, nu suntem singuri. Și tot ce a apărut, în proporție de 90 la sută nu este adevărat. Cu poliția care a intrat la mine în casă… Poliția nu a intrat în primul rând la mine în casă”, a spus fostul sportiv.